iq option
Besplatan demo račun s
» $10.000 «
može biti tvoj…
Prijavi se
Vaš kapital je izložen riziku.
Binarne opcije su zabranjene u EEZ.
NextOption koristi ukradene korisničke podatke
Marin Ivanović
Nedavno se dogodio cijeli niz slučajeva u kojima su traderi binarnim opcijama primili pozive predstavnika brokera binarnim opcijama s kojima nikad nisu poslovali niti su se registrirali na njihovim stranicama. Ti brokeri još uvijek pokušavaju doći do velikog broja klijenata koristeći njihove email adrese, a jedan od takvih brokera je i NextOption. Prevara NextOptiona ne... Čitaj više
Nedavno se dogodio cijeli niz slučajeva u kojima su traderi binarnim opcijama primili pozive predstavnika brokera binarnim opcijama s kojima nikad nisu poslovali niti su se registrirali na njihovim stranicama. Ti brokeri još uvijek pokušavaju doći do velikog broja klijenata koristeći njihove email adrese, a jedan od takvih brokera je i NextOption. Prevara NextOptiona ne bi nikada bila uočena da jedan naš zaposlenik nije dobio njihov e-mail, iako nikada nije bio u kontaktu s njima. Ovakav pristup čini ovu prevaru izrazito ozbiljnom jer obuhvaća kršenje prava na zaštitu podataka, napad na privatnost te brojna druga ilegalna djela. Recenzija NextOptiona uskoro će biti dostupna na našoj Fair Binary Options stranici, isključivo kako bismo upozorili naše čitatelje da se radi o prevarantskoj kompaniji. Fair Binary Options čini sve u svojoj moći kako bi zaštitio privatnost svojih klijenata, ali i zaposlenika od ovakvih podvala. Nastavit ćemo s praćenjem ovog slučaja te u NextOption recenziju dodati odgovarajuća upozorenja. Svi traderi moraju znati kako je NextOption prevara. S obzirom da se naš kolega nikada i ni na koji način nije registrirao na NextOption, nije pisao recenziju, niti je ikada posjetio njihovu stranicu, očito je kako loši brokeri kupuju ukradene baze podataka, bez obzira radi li se o aktivnim ili mirujućim korisničkim računima. Prevara NextOptiona seže mnogo dalje nego se to na prvi pogled čini, jer ovakvi slučajevi mogu uništiti reputaciju cijele industrije te sve ono što su Fair Binary Options i slične stranice pomno radile proteklih godina boreći se za transparentan i fer tretman svih tradera binarnim opcijama. Ilegalna aktivnost NextOptiona uništava dobru reputaciju svih brokera. Zaštita podataka mora se shvatiti ozbiljno jer čini temelj povjerenja koje klijenti imaju u svoje brokere. Obasipanje potencijalnih korisnika neželjenom poštom i pozivima je ilegalno i daleko od dobre prakse u bilo kojem poslu. Upravo takav oblik ponašanja bit će naglašen u našoj idućoj recenziji NextOptiona. Ono što možemo učiniti je savjetovati svoje čitatelje da se drže brokera koje je odobrio FBO. Samo tako će uživati u kvalitetnom korisničkom iskustvu i snažnoj zaštiti podataka bez spama. Umjesto NextOptiona, radije odaberite brokera kao što je Banc De Binary.

NextOption koristi ukradene korisničke podatke

Nedavno se dogodio cijeli niz slučajeva u kojima su traderi binarnim opcijama primili pozive predstavnika brokera binarnim opcijama s kojima nikad nisu poslovali niti su se registrirali na njihovim stranicama. Ti brokeri još uvijek pokušavaju doći do velikog broja klijenata koristeći njihove email adrese, a jedan od takvih brokera je i NextOption. Prevara NextOptiona ne bi nikada bila uočena da jedan naš zaposlenik nije dobio njihov e-mail, iako nikada nije bio u kontaktu s njima. Ovakav pristup čini ovu prevaru izrazito ozbiljnom jer obuhvaća kršenje prava na zaštitu podataka, napad na privatnost te brojna druga ilegalna djela.

Recenzija NextOptiona uskoro će biti dostupna na našoj Fair Binary Options stranici, isključivo kako bismo upozorili naše čitatelje da se radi o prevarantskoj kompaniji. Fair Binary Options čini sve u svojoj moći kako bi zaštitio privatnost svojih klijenata, ali i zaposlenika od ovakvih podvala. Nastavit ćemo s praćenjem ovog slučaja te u NextOption recenziju dodati odgovarajuća upozorenja. Svi traderi moraju znati kako je NextOption prevara.

nextoption_scam

S obzirom da se naš kolega nikada i ni na koji način nije registrirao na NextOption, nije pisao recenziju, niti je ikada posjetio njihovu stranicu, očito je kako loši brokeri kupuju ukradene baze podataka, bez obzira radi li se o aktivnim ili mirujućim korisničkim računima. Prevara NextOptiona seže mnogo dalje nego se to na prvi pogled čini, jer ovakvi slučajevi mogu uništiti reputaciju cijele industrije te sve ono što su Fair Binary Options i slične stranice pomno radile proteklih godina boreći se za transparentan i fer tretman svih tradera binarnim opcijama.

Ilegalna aktivnost NextOptiona uništava dobru reputaciju svih brokera. Zaštita podataka mora se shvatiti ozbiljno jer čini temelj povjerenja koje klijenti imaju u svoje brokere. Obasipanje potencijalnih korisnika neželjenom poštom i pozivima je ilegalno i daleko od dobre prakse u bilo kojem poslu. Upravo takav oblik ponašanja bit će naglašen u našoj idućoj recenziji NextOptiona.

Ono što možemo učiniti je savjetovati svoje čitatelje da se drže brokera koje je odobrio FBO. Samo tako će uživati u kvalitetnom korisničkom iskustvu i snažnoj zaštiti podataka bez spama. Umjesto NextOptiona, radije odaberite brokera kao što je Banc De Binary.

 • Conclusion:

  Naša je misija preporučati samo najbolje, što, prema stručnom stavu industrije, IQ Option jest – najbolji regulirani broker za trgovanje u Hrvatskoj. 

  • Minimalni depozit od SAMO 10 EUR
  • BESPLATAN demo račun s virtualnih 10.000 EUR
  • Licenciran i reguliran broker

  Otvori račun s
  višestruko nagrađivanim
  brokerom IQ Option

   

   

  Izmedu 74 i 89% malih investitora je izgubilo novce trgujući CFD-evima
Vaš kapital je u opasnosti
FBO Awards