iq option
Besplatan demo račun s
» $10.000 «
može biti tvoj…
Prijavi se
Vaš kapital je izložen riziku.
Binarne opcije su zabranjene u EEZ.

Vodič kroz Banc De Binary za početnike

 1. Pregled stranice

 1. Banc De Binary jedan je od najcjenjenijih i najpopularnijih brokera na tržištu binarnih opcija. Svaka novost ili dodatak platformi koju BDB izbaci na tržište dočekuje se s nestrpljenjem. Tradere je oduševilo predstavljanje dodatka platformi imena Novice Trader namijenjenog početnicima u trgovanju. Banc De Binary osmislio je sistem trgovanja za početnike koji im ne dozvoljava ulaganje izrazito rizičnih tradeova. Time je broker još jednom dokazao da mu je stalo do korisnika te da im želi osigurati pozitivno iskustvo u binarnom trgovanju.

  Limit tradea za sigurnije trgovanje

  Zahvaljujući Novice Traderu, početnici koji trguju s Banc De Binary brokerom binarnih opcija imat će priliku  postupno razvijati vještine u trgovanju u sigurnijem okruženju. Novi sustav skenira sve tradere koji su online te identificira početnike ili novije tradere s manje iskustva. Tim korisnicima se iznos tradea automatski ograničava do $10 maksimalne investicije.

  Banc De Binary je Novice traderom osim limita maksimalne investicije početnicima dodijelio i Novice voditelja računa. Njegova uloga je da vodi tradere kroz prve korake u trgovanju binarnim opcijama. Traderima su dostupni i webinari,e-book, demo račun te edukacijski treninzi. Izvrsna vijest je da je Banc De Binary nije ograničio vrijeme korištenja demo računa što znači da traderi mogu isprobavati platformu onoliko dugo koliko to žele. Na taj način mogu poboljšati vlastite strategije trgovanja binarnim opcijama.

  bdb-novice

  Novice Trader zamišljen je kao vodič za početnike kroz binarno trgovanje korak po korak. Nekima će se možda učiniti da limit tradea od $10 nije dovoljan. Novice Trader je tu da olakša traderima njihove početke i nije zamišljen kao sustav koji će traderi koristiti stalno. Nakon što svladaju vještine trgovanja, traderi se mogu prebaciti na račun za trgovanje koji im omogućuje veće uloge i veće profite. Više o vrstama računa za trgovanje i ostalim značajkama koje ovaj broker nudi možete pročitati u Banc De Binary recenziji brokera.

  Novi pristup prema početnicima u trgovanju

  Tracey Ludlam, Voditelj odjela za otvaranje računa objasnio je kako je ovakav izravan pristup novost u industriji binarnih opcija:

  Naš novi sustav pomoći će traderima spriječiti gubitke koji se često događaju kao rezultat nedovoljnog iskustva u financijskom trgovanju. Uskoro će steći više znanja koje će im pomoći u uspješnom trgovanju bez ograničenja.

  Ovo je prvi put da je neki broker binarnih opcija ponudio takav sustav svojim korisnicima. Traderi pomoću Novice Tradera mogu dobiti uvid u trgovanje binarnim opcijama a da ne potroše velike iznose. Iznos od $10 je izvrstan za početnike jer će spriječiti one tradere koji smatraju da će trgovanjem binarnim opcijama ostvariti laku i brzu zaradu da investiraju cjelokupan depozit odjednom što rijetko može završiti profitabilno.

  Novice Trader mogao bi označiti novu eru u početničkom trgovanju binarnim opcijama. Takav sustav u budućnosti mogao bi postati obvezan za brokere koji žele spriječiti početničke greške u trgovanju te tako pružiti svojim korisnicima sigurnije i uspješnije iskustvo. Svakako se može smatrati predvodnikom pravog smjera u poslovanju brokera binarnih opcija.

  Neiskusni traderi često su na meti scam brokera jer imaju visoka i nerealna očekivanja a nedostaje im znanja toliko potrebnog za uspješno trgovanje. Ujedno ne razumiju rizik te samom procesu trgovanja pristupaju vrlo ležerno.

  Banc De Binary sponzor je paraolimpijskih igara

  Kao socijalno osviještena tvrtka, Banc De Binary uvijek uspijeva u pokušajima da pruži podršku ljudima kojima je uistinu potrebna. Ove godine broker je odlučio sponzorirati Ciparski paraolimpijski tim dizača utega potpisavši ugovor za sezonu 2016/2017 što bi im trebalo pomoći da postanu dio Paraolimpijskih igara u Tokiu 2020. Godine.

  Banc De Binary jedan je od najpouzdanijih brokera na tržištu binarnih opcija. Reguliran je od strane više regulatornih tijela, između ostalog i CySEc-a te AMF-a. Svojim korisnicima pruža vrhunsko iskustvo u binarnom trgovanju što je očito i u broju korisnika registriranih na BDB platformi koji iz dana u dan već godinama rapidno raste.

   

 2. Trgovanje opcijama nosi visoki rizik
FBO Awards