iq option
Besplatan demo račun s
» $10.000 «
može biti tvoj…
Prijavi se
Vaš kapital je izložen riziku.
Binarne opcije su zabranjene u EEZ.

Strategije trgovanja binarnim opcijama

Fair Binary Options (FBO) pokušava traderima pružiti mogućnost edukacije u industriji binarnih opcija. Stoga smo odlučili u rubrici Strategije objavljivati strategije za trgovanje prilagođene i početnicima i naprednim traderima. Cilj naše stranice, uz zaštitu tradera je i njihova edukacija kako bi postali uspješniji u trgovanju.

Sve strategije objavljene na binaryoptions.com.hr su objavljene u dobroj volji i korisnici ih koriste na vlastitu odgovornost. Ne garantiramo profit niti snosimo odgovornost za rezultate trgovanja pomoću ovih strategija.
Binarne opcije su zabranjene u EEZ.

Strategije Binarnih opcija za početnike i iskusne tradere

strategy 2Proces trgovanja binarnim opcijama s tehničke strane nije zahtjevan, sve što je potrebno je slijediti nekoliko jednostavnih koraka. Ipak, kako bi trgovanje bilo uspješno, potrebno je poznavati strategije binarnih opcija. Na Fair Binary Options stranicama objavili smo seriju takvih članaka. Traderi koji tek ulaze u svijet trgovanja binarnim opcijama trebali bi se svakako informirati o metodama tehničke i fundamentalne analize i grafovima koji čine strategije trgovanja binarnim opcijama.

Razumijevanje tržišta

Članci su napisani tako da objašnjavaju  osnove trgovanja za početnike, indikatore za trgovanje, osnove ekonomije te metode tehničke analize. Obrađena je i teme trenda tržišta čije prepoznavanje predstavlja izazov traderima i čini samu srž trgovanja binarnim opcijama. Traderi koji ulože vrijeme u edukaciju mogu lakše povećati profit u trgovanju. Neke od najpopularnijih strategija obrađene su u člancima:

U većinu članaka dodan je video iz naše YouTube knjižnice u kojemu je detaljno objašnjena metoda trgovanja binarnim opcijama o kojoj se u članku govori. Metode trgovanja u videu prikazuju se direktno na grafu što je najbolji način za učenje i razumijevanje tržišta. Kako traderi ne bi ostali zakinuti za neku od metoda tehničke ili fundamentalne analize u trgovanju,  trudimo se redovito objavljivati nove članke.

Traderi binarnim opcijama trebali bi moći odrediti kakav je trend tržišta, da li raste, da li pada ili ide postrance. Uz poznavanje trendova tržišta, potrebno je upoznati se s grafičkim formacijama, kretanjem cijena, trgovinskim volumenom i sl. pojmovima. Za uspješno trgovanje, uz znanje potrebno je i iskustvo.

Nakon što provedu određeno vrijeme trgujući, traderi se upoznaju s tržištem te nauče koje točno strategije trebaju primijeniti kako bi ostvarili veći profit. U trgovanju binarnim opcijama ne postoje brza rješenja stoga je edukacija iz ovog područja mudra odluka svakog tradera. Strpljenjem i promišljenim pristupom uvijek se mogu ostvariti bolji rezultati. Strategije binarnih opcija su jednostavno osmišljena pravila pomoću kojih je moguće povećati profit.

Odabir brokera binarnih opcija

transparencyIskusnim traderima ali i početnicima, nije jednostavno odabrati brokera binarnih opcija. Kako bismo im olakšali odabir, naveli smo brokere koje preporučujemo za trgovanje.

U rubrici vijesti objavljujemo novosti vezane za tržište binarnih opcija. U vijestima je moguće saznati više o promjenama vezanima za regulaciju tržišta, prevarama u binarnim opcijama te mnogim drugim temama usko vezanima za binarno trgovanje.

Traderi koji preferiraju automatske sustave za trgovanje te social trading više informacija mogu pronaći u rubrikama Robot i Autotrading. Opće informacije o trgovanju koje služe kao pomoć i smjernice traderima moguće je pročitati u člancima koje objavljujemo u rubrici Vodiči.

Binarne opcije su zabranjene u EEZ.

 • Conclusion:

  Naša je misija preporučati samo najbolje, što, prema stručnom stavu industrije, IQ Option jest – najbolji regulirani broker za trgovanje u Hrvatskoj. 

  • Minimalni depozit od SAMO 10 EUR
  • BESPLATAN demo račun s virtualnih 10.000 EUR
  • Licenciran i reguliran broker

  Otvori račun s
  višestruko nagrađivanim
  brokerom IQ Option

   

   

  Izmedu 74 i 89% malih investitora je izgubilo novce trgujući CFD-evima
Trgovanje opcijama nosi visoki rizik
FBO Awards