iq option
Besplatan demo račun s
» $10.000 «
može biti tvoj…
Prijavi se
Vaš kapital je izložen riziku.
Binarne opcije su zabranjene u EEZ.

VantageFX Recenzija

VantageFX Recenzija
Marin Ivanović
VantageFX je australski broker s dugom tradicijom i odličnom korisničkom podrškom. Vlasnik VantageFX-a je VantageFX Pty Ltd i reguliran je od stane Australske komisije za vrijednosnice ASIC, pod brojem licence ASFL 428901. VantageFX prihvaća tradere iz Australije i Europe, ali i drugih dijelova svijeta, osim SAD-a i još nekih zemalja. Adresa poduzeća je Nivo 29, 31... Čitaj više
VantageFX je australski broker s dugom tradicijom i odličnom korisničkom podrškom. Vlasnik VantageFX-a je VantageFX Pty Ltd i reguliran je od stane Australske komisije za vrijednosnice ASIC, pod brojem licence ASFL 428901. VantageFX prihvaća tradere iz Australije i Europe, ali i drugih dijelova svijeta, osim SAD-a i još nekih zemalja. Adresa poduzeća je Nivo 29, 31 Market Street, Sydney NSW 2000, Australija. Novac klijenata se deponira u asutralskoj banci vrhunskog rejtinga u odvojenim rčunima od računa kompanije. VantageFX nudi niske spreadove što mu omogućava duga lista partnera koji su zapravo neke od najvećih globalnih banaka.
4.5
 1. Pregled stranice

 1. VantageFX Recenzija brokera

  VantageFX je australski broker s dugom tradicijom i odličnom korisničkom podrškom. Vlasnik VantageFX-a je VantageFX Pty Ltd i reguliran je od stane Australske komisije za vrijednosnice ASIC, pod brojem licence ASFL 428901. VantageFX prihvaća tradere iz Australije i Europe, ali i drugih dijelova svijeta, osim SAD-a i još nekih zemalja. Adresa poduzeća je Nivo 29, 31 Market Street, Sydney NSW 2000, Australija. Novac klijenata se deponira u asutralskoj banci vrhunskog rejtinga u odvojenim rčunima od računa kompanije. VantageFX nudi niske spreadove što mu omogućava duga lista partnera koji su zapravo neke od najvećih globalnih banaka.

 2. VantageFX Posebne funkcije

  S VantageFX postoje samo dvije vrste računa koje traderi mogu koristiti. Uz njih, traderi mogu otvoriti i demo račun za vježbu.

  VantageFX demo račun

  • Bez depozita
  • $50,000 virtualnih sredstava
  • Svi alati dostupni na stvarnoj platformi
  • MT4 platforma
  • traje 30 dana
  • može se zatražiti i neograničeni demo

  VantageFX Standard STP

  • STP izvršenje naloga
  • MT4 i MT4 platforma
  • bez provizija
  • 2 AUD povrata / lot
  • minimalni spread od 1 pipa, porsjelni oko 1.4 pipa

  Ovo je standardni forex račun za pravo trgovanje, kako mu i ime kaže. STP izvršavanje naloga znači da vaš trade ide preko automatiziranog dealer deska, no ne radi se o tržipnom izvršenju naloga kao sa ECN-om – tj. nemate direktni pristuo likvidnosti, a zbog toga su spreadovi viši. No dobra strana je da ne postoji provizija, ona je već uračunata u spread. Uz to, za svaki lot (100.000 jedinica valute) koji tradeate, broker će vam odobriti povrat 2 australska dolara, što dodatno smanjuje troškove trgovanja po lotu. Za iskoristiti ovu pogodnost, ne zaboravite iskoristiti  promo kod “REBATE”.

  VantageFX Raw ECN Račun

  • ECN izvršenje naloga
  • MT4 i MT5 platforma
  • minimalni spread od 0 pipsa
  • $3 provizije po tradeu

  S ECN računom imate direktan pristup likvidnosti i najmanjim spreadovima mogućima. Za ovaj račun morate napraviti depozit od $500 USD. Ovo je račun za velike tradere kojima se provizije isplate više od velikih spreadova.

  Ako tražite povoljniji ECN račun, razmislite i o Absolute Zero ECN računu IronFX-a koji nema nikakvih ograničenja, pa ni minimalni depozit. (odredišnja poveznica je na engleskom jeziku)

  Važno je napomenuti kako VantageFX ne nudi svojim korisnicima nikakve bonuse. Ipak, VantageFX recenzija je pokazala kako zato postoji cijeli niz drugih promocija koje pružaju mogućnost osvajanja nagrada traderima koji se priključe. Npr. u prošlosti su korisnici mogli osvojiti pravo na korištenje dodatnih alata, iWatch, posebnu literaturu i sl. Ovaj pristup je veoma zanimljiv jer se oslanja na pružanje dodatnih edukacijskih mogućnosti.

  Broker ima veoma jasne uvjete korištenja koji vrijede za svaku pojedinu promociju. Prije nego prihvatite neku pogodnost, svakako pročitajte uvjete korištenja kako bi vam bile jasne obveze i cijela procedura.

  Poluga na VantageFX iznosi maksimalno 1:500 no u početnim postavkama će biti niž. Morate ući u upravljački panel računa i ručno namjestiti visinu poluge. Ne zaboravite da viša poluga znači i veču izloženost gubitcima.

 3. Vaš kapital može bit u opasnosti

  VantageFX Software za trgovanje

  VantageFX trgovanje organizira kroz MT proizvode / točnije MetaTrader 4 i MetaTrader5 platforme koje su dostupne na gotovo svim uređajima. Uz MT4 i MT5, nude i MarketTrader – platformu koja se koristi kroz internet preglednik i nešto je jednostavnija za korištenje, pa time i malo primjerenija za početnike od

  VantageFX platforma ima i ekonomski kalendar za koji tvrde kako će olakšati praćenje važnih događaja na tržištu. Postoje i drugi alati poput terminala vijesti i signala za trgovanje. VantageFX ima i iOS te Android aplikaciju za pametne telefone i tablete, što traderima omogućuje trgovanje bilo gdje i bilo kada, čak i ako nisu u blizini osobnog računala.

 4. VantageFX Podrška

  Ovaj broker ima kvalitetnu korisničku podršku koja će se potruditi traderima dati informacije koje zatraže. U donjem desnom kutu stranice moguće je pronaći prozorčić za live chat koji se otvara u novom prozoru. Agenti odgovaraju u razumnom roku i pružaju jasne informacije. Tijekom pisanja VantageFX recenzije, nije bilo poteškoća s korištenjem live chat funkcionalnosti.

  Osim live chata, korisnici mogu komunicirati putem maila te nekoliko adresa i telefonskih brojeva.

 5. VantageFX Informacije o transakcijama i kompaniji

  Ovaj broker tvrdi da su financijske transakcije s njim sigurne. Korisnici mogu odabrati jednu od brojnih metoda koje su dostupne na platformi kako bi obavili depozitiranje i isplate. Svaka metoda podržava različite valute.

   

  • Visa, Mastercard: AUD, USD, GBP, EUR, SGD, JPY, NZD
  • Bank wire: AUD, USD, EUR, GBP, SGD, JPY, NZD
  • Skrill Moneybookers: USD, GBP, EUR
  • Neteller: USD, GBP, EUR, SGD, AUD
  • Broker2Broker: AUD, USD, GBP, EUR, SGD, JPY, NZD

  Važno je napomenuti kako je minimalni depozit za VantageFX samo $100. Minimalna isplata nema ograničenja. Ovo je odlična informacije jer to znači da traderi mogu tražiti isplatu bez obzira koliko novaca imaju na računu. Također, bitno je napomenuti da VantageFX ne naplaćuje dodatne pristojbe, ali traderi trebaju znati da isto može učiniti njihova banka.

  VantageFX je nositelj ASIC license (AFSL 428901), a u vlasništvu je Vantage Global Prime Pty Ltd.

 6. Trgovanje opcijama nosi visoki rizik
FBO Awards