iq option
Besplatan demo račun s
» $10.000 «
može biti tvoj…
Prijavi se
Vaš kapital je izložen riziku.
Binarne opcije su zabranjene u EEZ.

SpotOption brokeri

spot-option-logo-fbo

Trgovanje binarnim opcijama i njihova promocija su zabranjeni u Europskom Ekonomskom Prostoru

Od brokera binarnih opcija traderi očekuju pouzdane i sigurne platforme za trgovanje. Platforma za trgovanje je sučelje preko kojega traderi trguju opcijama. Kako je binarno trgovanje iznimno brzo, vrhunske platforme današnjice su tehnološki napredne i imaju veliki broj značajki koje olakšavaju sam proces trgovanja opcijama.

Sučelje koje je jednostavno za korištenje i omogućuje siguran prijenos novca osnovni je zahtjev tradera. Jedna od takvih platformi je ona od tvrtke SpotOption, osnovane 2010. godine. Njihova platforma istog je naziva kao i tvrtka a ujedno je i najrasprostranjenija platforma za trgovanje binarnim opcijama. SpotOption platformu koristi veliki broj brokera diljem svijeta te se preko nje dnevno obavi 500 000 transakcija. Tehnička podrška je pouzdana stoga se brokeri mogu posvetiti korisnicima bez da neprestano brinu o tehničkom aspektu trgovanja.

Lista brokera koji koriste SpotOption platform navedena je niže.

 • Brokeri
 • Minimalan
  polog
 • Minimalno
  ulaganje
 • Povrat
 • Ocjena
 • Trguj
 • Recenzija Brokera

Trgovanje binarnim opcijama i njihova promocija su zabranjeni u Europskom Ekonomskom Prostoru

O SpotOptionu

fair-binary-options-software-platforms-spotoptionSpotOption platforma osmišljena je kako bi bila jednostavna za korištenje. Uz mnoštvo značajki kojima brokerima olakšava prilagodbu sučelja korisnicima tako da mogu uvažiti njihove želje i potrebe, platforma pruža vrhunsko korisničko iskustvo. Pronalazak dobrog brokera nije jednostavan zadatak, stoga je traderima visoko na listi prioriteta upravo mogućnost trgovanja preko pouzdane i jednostavne platforme. Kako pronaći sigurnog brokera binarnih opcija pogledajte ovdje.

Ipak, ponekad brokeri nisu svjesni koliko veliki utjecaj platforma za trgovanje može imati na tradere. Trgovanje na sporoj platformi, gdje svaki potez traje čitavu vječnost te nije moguće provesti željene bankovne transakcije radi nepodržavanja modernih tehnologija vrlo je frustrirajuće za tradere. Sa SpotOption platformom takvi problem ne postoje.

SpotOption značajke

SpotOption platforma nudi posebne značajke koje su vrlo važne traderima. Nema potrebe za downloadom jer se čitav process odvija u internet pregledniku, što ubrzava proces binarnog trgovanja. Platforma podržava prikaz grafova u realnom vremenu što je vrlo korisna značajka.

Mobilno trgovanje i Option Builder

SpotOption brokeri u ponudi imaju i mobilnu aplikaciju za trgovanje. Time dokazuju kako idu u korak s vremenom, obzirom da život postaje sve brži te ljudi većinom koriste pametne telefone kako bi mogli biti u toku s događajima i zahtjevima današnjeg vremena. Jednako važna je i činjenica da je samo sučelje SpotOption platforme izvrsno dizajnirano i vrlo jednostavno za korištenje.

Brokeri koji nude trgovanje putem SpotOption platforme također korisnicima na korištenje daju i tzv. “Option Builder”.  Radi se o alatu pomoću kojega je u potpunosti moguće prilagoditi uloge. Traderi mogu odabrati željeno vrijeme dospijeća te odlučiti koliko žele riskirati. Prilagođeno trgovanje postaje sve popularnije jer trader žele samostalno odrediti uvjete binarnog trgovanja.

OneTouch, 60seconds i pairs opcije

spotoption2Na SpotOption platformi moguće je trgovati najpopularnijim opcijama. Jedna od najdražih opcija traderima je OneTouch. Trgovanjem te opcije potrebno je prognozirati specifičnu vrijednost investicijske klase. One Touch opcija uživa veliku popularnost zahvaljujući visokim povratima, ali zahtijeva i iskustvo i znanje jer je uz smjer kretanja opcije potrebno predvidjeti i točnu cijenu. 60 seconds opcija omogućuje brzo i dinamično trgovanje koje se odvija unutar 60 sekundi, dok trgovanje pair opcijom znači usporedbu dvije investicijske klase.

Jake strane platforme – upravljanje rizikom i  Social trading

Uz zanimljive opcije za binarno trgovanje, SpotOption nudi i napredne alate poput Roll-Over, Double Up i Sell. Roll-Over je posebna značajka koja omogućuje odgodu vremena dospijeća. Double Up omogućuje traderima otvaranje iste pozicije u novim tržišnim uvjetima. Sell značajkom služe se traderi kada žele prodati opciju natrag brokeru za niži iznos.

Traderi mogu koristiti i Spot Follow, izvrstan alat koji im omogućuje praćenje uspješnih korisnika te kopiranje njihovih tradeova. Tu je i SpotWiz, prvi automatizirani algo-trading sistem pomoću kojega trader mogu kreirati vlastite strategije. Korisnici koji žele trgovati izvan radnog vremena mogu to učiniti pomoću TradeOn! Značajke koja prolongira vrijeme trgovanja.

Platforma je posvećena inovacijama te traderi mogu biti sigurni kako će baš oni prvi iskusiti sve novosti iz svijeta binarnih opcija. Izvještaji u realnom vremenu, izvrsna povezanost, široki izbor opcija za trgovanje, alati koji omogućuju maksimizaciju profit ate jednostavno i izvrsno dizajnirano sučelje čine trgovanje binarnim opcijama zanimljivijim i dinamičnijim.

Trgovanje binarnim opcijama i njihova promocija su zabranjeni u Europskom Ekonomskom Prostoru

FBO Awards