iq option
Besplatan demo račun s
» $10.000 «
može biti tvoj…
Prijavi se
Vaš kapital je izložen riziku.
Binarne opcije su zabranjene u EEZ.

OptionFM Recenzija

OptionFM Recenzija
Marin Ivanović
Ovaj broker je zatvoren i više ne omogućava trgovanje binarnim opcijama. Option Financial Markets (OFM) osnovan je 2014 godine te je u kratkom periodu uspio okupiti vrhunske stručnjake iz binarnog trgovanja. OFM je tako postao broker s ogromnom bazom znanja iz područja trgovanja. Korisnicima nije trebalo dugo da to prepoznaju te je OFM ubrzo postao... Čitaj više
Ovaj broker je zatvoren i više ne omogućava trgovanje binarnim opcijama. Option Financial Markets (OFM) osnovan je 2014 godine te je u kratkom periodu uspio okupiti vrhunske stručnjake iz binarnog trgovanja. OFM je tako postao broker s ogromnom bazom znanja iz područja trgovanja. Korisnicima nije trebalo dugo da to prepoznaju te je OFM ubrzo postao omiljen na trejderskoj sceni.
1
 1. Pregled stranice

 1. OptionTime Recenzija brokera

  Ovaj broker je zatvoren i više ne omogućava trgovanje binarnim opcijama.

  Option Financial Markets (OFM) osnovan je 2014 godine te je u kratkom periodu uspio okupiti vrhunske stručnjake iz binarnog trgovanja. OFM je tako postao broker s ogromnom bazom znanja iz područja trgovanja. Korisnicima nije trebalo dugo da to prepoznaju te je OFM ubrzo postao omiljen na trejderskoj sceni.

 2. OptionTime Posebne funkcije

  Redizajnom web stranice OFM je ponudio korisnicima svježe, moderno i inovativno mjesto za trgovanje binarnim opcijama. Trgujući s OFM brokerom traderi imaju priliku trgovati u sigurnom i transparentnom okruženju. Kao regulirani broker učestali je izbor tradera koji prije svega žele sigurnost u binarnom trgovanju.

  Jedna od glavnih značajki ovog brokera su bonusi. OFM često nudi bonuse svojim korisnicima. Bonusi su važni u trgovanju jer traderima omogućuju lakši početak. Na primjer, ako broker traderu omogući 100% bonus dobrodošlice, njegov račun za trgovanje s uloženih $250 automatski se povećava na $500.

  Bonusi ohrabruju tradere da iskoriste što više od OFM-ove kolekcije od preko 200 dostupnih klasa za trgovanje kako bi ostvarili više profite.

  Ipak, kada prihvaća bonus, trader mora biti oprezan te pročitati Terms&Conditions i kontaktirati korisničku podršku. Bonusi obično dolaze u paketu s određenim turnoverom. OFM korisnička podrška tvrdi da se turnover potreban za isplatu bonusa računa ovisno o vrsti bonusa. Stoga bi svakako prije prihvaćanja ponude trebalo proučiti uvjete korištenja.

  Dodatna beneficija od strane OFM-a je da ne postoji fee na tradeove, bez obzira na vrstu računa za trgovanje. S velikim izborom računa za trgovanje, broker će zasigurno pokriti sve potrebe i želje korisnika.

  U nastavku donosimo vrste OFM računa za trgovanje binarnim opcijama.

  OFM Newbie (minimalni depozit od €250+)

  Kao što mu i naziv sugerira, radi se o računu za trgovanje posebno dizajniranom za početnike. Minimalni depozit je €250, a omogućuje trgovanje s preko 200 investicijskih klasa i priručnik za trgovanje.

  OFM Start-Up (minimalni depozit od €2,500+)

  Uz priručnik za trgovanje OFM nudi i tzv. OFM reward access-Tier 1, pakete za trgovanje, 1 edukacijsku sesiju i tradeove klase A i B.

  OFM Entrepreneur (minimalni depozit od €5,000+)

  Ova vrsta računa dolazi uz priručnik za trgovanje, OFM Rewards Access – Tier 1 & 2, pakete za trgovanje, tradeove klase A i B, 2 edukacijske sesije te ograničenu zaštitu kapitala.

  OFM Top Exec (minimalni depozit od €10,000+)

  Priručnik za trgovanje, OFM Rewards Access – Tier 1 & 2 &3, pakete za trgovanje, tradeove klase A i B, 3 edukacijske sesije te neograničenu zaštitu kapitala.

  OFM CEO (minimalni depozit od €25,000+)

  Odabirom CEO računa za trgovanje traderi dobivaju priručnik za trgovanje, OFM Rewards Access – Tier 1 & 2 & 3 & 4, pakete za trgovanje, tradeove klase A i B, 4 edukacijske sesije, neograničenu zaštitu kapitala. te povrat investicije.

  OFM Financier (depozit od €40,000+)

  Priručnik za trgovanje, OFM Rewards Access – Tier 1 & 2 & 3 & 4 & 5, pakete za trgovanje, tradeove klase A i B, 4+ edukacijske sesije, neograničenu zaštitu kapitala,  povrat investicije, prilagođen portfolio za trgovanje.

  OFM Mogul (depozit od €100,000+)

  Najekskluzivniji račun za trgovanje binarnim opcijama. Uz sve što nude ostali računi, odabirom Mogul računa traderi dobivaju i neograničen broj edukacijskih satova, neograničenu zaštitu kapitala te “vacation packages”, tj. plaćena putovanja.

 3. Vaš kapital može bit u opasnosti

  OptionTime Software za trgovanje

  Jedna od prvih stvari koje traderi primijete kada se ulogiraju na OFM platformu je da broker nudi više od 200 investicijskih klasa za trgovanje. Takva raznolikost nije uobičajena na tržištu, stoga ne čudi što je OFM jedan od najpopularnijih brokera binarnih opcija. Kada se takav izbor kombinira s 3 moda za trgovanje traderima uistinu nije teško donositi procjene koje bi mogle završiti u profitu i za pozicije s kratkim vremenom dospijeća kao i za one s dugim. Kako ne postoji fee za individualne tradeove, broj korisnika koji trguju putem OFM platforme svakoga dana sve više raste.

  Za klasične binarne opcije s kojima je većina tradera upoznata moguće je ostvariti relativno visoke profite u kratkom vremenu.

  Za tradere koji imaju dugoročniju viziju za određeni segment u trgovanju,tzv. Long term trading mode je idealan izbor. Vrijeme dospijeća za takve opcije može se razvući na čak 9 mjeseci ako se odabere Call ili Put.

  Traderi koji traže uzbuđenje u trgovanju binarnim opcijama radije biraju 60 second opciju koja je riskantnija al i privlačnija iz razloga jer ne zahtijeva predugo čekanje na potencijalni dobitak. S vremenom dospijeća od 30, 60 ili više sekundi traderi vrlo brzo znaju na čemu su. Takve opcije preporučuju se iskusnim traderima koji već imaju razvijene strategije binarnog trgovanja. Početnici bi trebali trgovati opcijama s duljim vremenom dospijeća. Iako takve opcije nisu pretjerano uzbudljive traderima, ipak su sigurnije za trgovanje.

 4. OptionTime Podrška

  S podrškom u vidu account manager koji je dostupan putem samo jednim telefonskom pozivom ili chat porukom traderi mogu biti sigurni da će njihovo iskustvo u trgovanju proći bez poteškoća. Fair Binary Options isprobao je live chat opciju koju OFM broker nudi. Operater je na pitanja odgovorio instantno što nas je oduševilo.

  Broker koji ima takvu korisničku podršku koja je sposobna odgovoriti na pitanja korisnika istog trenutka nakon postavljanja ima veliku prednost na tržištu. Traderi ne vole čekanje i zastoje u odgovorima, je rim informacija obično treba trenutno i očekuju da broker kojeg odaberu za trgovanje binarnim opcijama ima razvijenu tu mogućnost.

  Uz standardnu opciju live chata te e-mail adrese za podršku koji su dostupni 24 sata na dan, postoje i lokalni brojevi telefona koji pokrivaju velik broj zemalja diljem svijeta poput UK, Njemačke, Novog Zelanda, Kanade, Australije, Južne Afrike i Francuske.

 5. OptionTime Informacije o transakcijama i kompaniji

  Bankovni proces koji funkcionira besprijekorno je broj jedan kada govorimo o zahtjevima tradera. Nužno je da broker podržava većinu vodećih opcija za depozit i povlačenje sredstava. Za depozit OFM traderima nudi uistinu veliki izbor načina uplate. Pokriveno je sve od uobičajenog prijenosa između banaka, kreditnih kartica te nekoliko internet novčanika.

  Uplaćena sredstva nakon nekoliko minuta od uplate vidljiva su na korisničkom računu tradera.Takva brzina je odlična jer omogućuje traderima da počnu trgovati binarnim opcijama gotovo odmah nakon uplate, što većina i želi. Zahvaljujući transferima koji se provode pomoću SSL tehnologije, sigurnost osobnih podataka je zajamčena. Ako im je potrebna pomoć s transferom, korisnici uvijek mogu kontaktirati OFM korisničku podršku dostupnu 24 sata na dan kroz cijeli tjedan.

  Proces povlačenja sredstava obično traje oko 5 radnih dana s dodatnih 2-3 dana potrebnih da bi se sredstva vidjela na bankovnom računu. Minimalni iznos za withdrawal je $100. Sam process je izuzetno jednostavan. Sve što traderi trebaju napraviti je priložiti skenirane verzije identifikacijskih dokumenata i poslati ih brokeru putem emaila.

  Potrebni dokumenti su kopija osobne iskaznice u boji s kopirane obje strane. Umjesto osobne iskaznice može se poslati i vozačka dozvola ili putovnica. Kopija računa za režijske troškove ne starijeg od 6 mjeseci i u boji. I posljednje je kopija kreditne kartice, također u boji, s jasno vidljivim imenom i prezimenom, datumom isteka, posljednje 4 znamenke s prednje strane te potpisom sa stražnje strane.  Ostali detalji mogu biti pokriveni. Dokumenti se mogu poslati u JPG, GIF, BMP, PNG ili PDF formatu.

  OFM je broker koji nudi profitabilno i sigurno trgovanje binarnim opcijama.

 6. Trgovanje opcijama nosi visoki rizik
FBO Awards