iq option
Besplatan demo račun s
» $10.000 «
može biti tvoj…
Prijavi se
Vaš kapital je izložen riziku.
Binarne opcije su zabranjene u EEZ.

CherryTrade Recenzija

CherryTrade Recenzija
Ivan Kovačević
Ovaj broker je zatvoren i više ne omogućava trgovanje binarnim opcijama. CherryTrade je broker za trgovanje binarnim opcijama koji ispunjava potrebe ambicioznih investitora za stabilizacijom njihovog portfelja u neizvjesnim vremenima. U našoj recenziji CherryTradea prvo što smo primijetili je koliko je jednostavno koristiti njihovu web stranicu. Platforma im je visoko tehnološki sofisticirana te nudi mnoštvo... Čitaj više
Ovaj broker je zatvoren i više ne omogućava trgovanje binarnim opcijama. CherryTrade je broker za trgovanje binarnim opcijama koji ispunjava potrebe ambicioznih investitora za stabilizacijom njihovog portfelja u neizvjesnim vremenima. U našoj recenziji CherryTradea prvo što smo primijetili je koliko je jednostavno koristiti njihovu web stranicu. Platforma im je visoko tehnološki sofisticirana te nudi mnoštvo opcija za trgovanje. Kako biste saznali više, pročitajte ostatak naše CherryTrade recenzije.
1
 1. Pregled stranice

 1. CherryTrade Recenzija brokera

  Ovaj broker je zatvoren i više ne omogućava trgovanje binarnim opcijama.

  CherryTrade je broker za trgovanje binarnim opcijama koji ispunjava potrebe ambicioznih investitora za stabilizacijom njihovog portfelja u neizvjesnim vremenima. U našoj recenziji CherryTradea prvo što smo primijetili je koliko je jednostavno koristiti njihovu web stranicu. Platforma im je visoko tehnološki sofisticirana te nudi mnoštvo opcija za trgovanje. Kako biste saznali više, pročitajte ostatak naše CherryTrade recenzije.

 2. CherryTrade Posebne funkcije

  CherryTrade nudi zaista brojne mogućnosti za tradere. One su logično posložene u pet vrsta računa koji traderima omogućuju izbor među opcijama ovisno o njihovim preferencijama u trgovanju binarnim opcijama. Mogućnosti CherryTradea su primarno fokusirane na poboljšavanje znanja i vještina tradera.

  Pet računa se bazira na seriji raznih posebnih mogućnosti, a svaki napredniji račun uključuje i ponude slabijih računa, dodajući neke nove.

  CherryTrade Classic

  • počinje s depozitom od $200 – $450
  • uključuje inicijalni bonus od 25%
  • 25% bonusa za sve sljedeće depozite
  • dnevni i tjedni pregled tržišta

  CherryTrade Bronze

  • $500 – $999 inicijalnog pologa
  • do 35% inicijalnog bonusa
  • 20% depozitnog bonusa
  • telefonske edukacije
  • 4 bez-rizične pozicije na tržištu

  CherryTrade Silver

  • polog  od $1000 do $4999
  • 50% bonusa dobrodošlice
  • 35% bonusa na ostale depozite.
  • 4 pozicije bez rizika od $50
  • signali za automatsko trgovanje

  CherryTrade Gold

  • $5000 depozita
  • do 75% inicijalnog bonusa
  • 50% dodatnih bonusa za sljedeće pologe
  • 4 pozicije od čak $250 bez rizika
  • signali na 3 mjeseca
  • 10% mjesečno osiguranje od rizika
  • besplatne notifikacije o tržišnim prilikama,
  • tjedna tehnička analiza
  • osobni voditelj računa

  CherryTrade Diamond

  • $10,000 pologa
  • do 100% bonusa
  • 4 bezrizične pozicije od $500 i to tri mjeseca

  Svakom korisniku se nudi bonus koji on može, ali i ne mora prihvatiti. Važno je naglasiti kako je turnover od 30x uvjet za zahtijevanje isplate. Ukoliko preporučite prijatelja i on napravi depozit, dobivate bonus u iznosu od 50$. Bonusi imaju vremensko ograničenje koje valja provjeriti sa službom za korisnike.

 3. Vaš kapital može bit u opasnosti

  CherryTrade Software za trgovanje

  CherryTrade software za trgovanje binarnim opcijama je tradicionalni sistem koji prezentira graf cijena i potrebne kontrole, a pokreće se direktno iz internetskog preglednika. U našoj recenziji platforma se pokazala dobrom i stabilnom te nismo uočili usporavanja ili zamrzavanja u protoku podataka. Na vrhu korisnici mogu izabrati investicijske klase te ostale postavke za binarnu opciju (dospijeće, vrstu opcije), a prikazuje se indikator sentimenta prema toj poziciji.

  Samo sučelje predstavlja nekoliko modusa za prozore tako de će sigurno svatko pronaći onaj koji mu najviše odgovara. Lista imovina za trgovanje je pomalo razočaravajuća, s malo dionica i sirovina. S druge strane lista indexa koji mogu biti baza za binarnu opciju je bitno duža.

  Stranica također nudi i edukacijski meni koji je lijepo dizajniran i podijeljen na područja poput Tržišne Analize, Financijskog upravljanja ili Psihologije trgovanja. Lekcije su podijeljene u male video uratke u prezentacijskom formatu. CherryTrade nudi i e-knjigu, no razočarenje je i sekcija Vijesti gdje se i nakon inicijalnog reviewa nije pojavila niti jedna vijest.

  Kao i većina modernih brokera, CherryTrade ima mobilnu platformu koja je uvijek odličan dodatak portfoliju brokera. Mobilna platforma je izvrstan odabir u trenutcima kada ne možete biti prisutni uz računalo.

  Traderi mogu birati između klasičnih high/low opcija, one touch, long term, touch i high yield opcija te više vremena dospijeća koja obuhvaćaju sve kategorije. CherryTrade nudi sve 4 glavne investicijske klase: valute, dobra, indekse i dionice.

  CherryTrade ima i iFollow funkciju koja traderima omogućuje da prate i kopiraju poteze najiskusnijih igrača te na taj način maksimaliziraju svoj profit.

 4. CherryTrade Podrška

  CherryTrade ima globalnu podršku koja pokriva gotovo sve kontinente. Traderi korisničku podršku mogu kontaktirati putem chata, telefona i e-maila. Osobni voditelj računa je, uz navedene vrste komunikacije, dostupan i putem Skypea. Telefonski kontakt postoji za mnoge zemlje, od SAD-a, Japana do Europe i Australije. Ukupno je pokriveno 12 europskih zemalja. E-mail je dostupan putem online obrasca. Korisnička podrška otvorena je od 6:00 do 21:00 GMT, od nedjelje do petka.

  Naša CherryTrade recenzija je pokazala kako ovaj broker, osim što ima odličnu korisničku podršku, ima i online edukativni centar. U tom dijelu stranice, korisnici mogu pronaći sve što ih zanima o binarnim opcijama. Materijali su podijeljeni u 5 dijelova: tutorial o platformi i njenom korištenju, video knjižnicu, video tečajeve o binarnim opcijama, tečajevi za napredne korisnike i e-knjige. Ovako podijeljeni materijali olakšavaju snalaženje i pronalaženje onoga što tradere zanima.

  Osim toga, CherryTrade svojim korisnicima nudi i FAQ rubriku s najčešćim pitanjima, ali i rječnik s pojmovima vezanim uz trgovanje binarnim opcijama te mali vodič za otvaranje računa i trgovanje. Ovi zanimljivi dodaci možda neće odgovoriti na sva pitanja, ali će pojasniti veliku većinu nedoumica s kojima se suočavaju početnici.

  CherryTrade platforma dostupna je na engleskom i arapskom, a nadamo se kako će dodati još jezika u budućnosti.

 5. CherryTrade Informacije o transakcijama i kompaniji

  Bankovni servisi CherryTradea su relativno standardni. Opcije za plaćanja uključuju metode Visa, Delta, MasterCard, Diners, Visa Electron, Maestro, Maestro UK (Switch) i Solo kartice. Također se može koristiti i bankovni prijenos. Minimalni polog kod CherryTradea je 200 USD ili ekvivalent u drugoj valuti. Ako se koristi bankovni prijenos, troškovi iznose $25, osim ako se položi više od $500. Minimalna svota za povlačenje je $100, a trošak za korisnike bankovnog prijenosa je $30. Vrijeme obrade zahtjeva može biti  do 3 radna dana, ali kao i obično, dok se sredstva pojave na osobnom računu klijenta može potrajati i dodatnih 5 – 7 dana. Iako je sustav funkcionirao i brže od napisanog, ne sviđa nam se minimalna svota za povlačenje od $100. Većina brokera je u međuvremenu ukinula takva ograničenja.

 6. Trgovanje opcijama nosi visoki rizik
FBO Awards