iq option
Besplatan demo račun s
» $10.000 «
može biti tvoj…
Prijavi se
Vaš kapital je izložen riziku.
Binarne opcije su zabranjene u EEZ.

CryptoRobot Recenzija 2023

FairBinaryOptions Broker Certificate
 • Minimalni Polog €250
 • Max. Poluga n/a
 • Spread EUR/USD n/a
 • Mobilno trgovanje Yes
 • Platforma MT4/Webtrader
 • LiveChat Yes

CryptoRobot je online softver koji traderima dostavlja naputke kako trgovati kriptovalute poput Bitcoina. Mnogo ljudi ne zna kako otvoriti račun na tzv. kriptovalutnim burzama (crypto exchange), a posebno je mnogo onih koji se boje hakerskih napada koji su u nekoliko navrata uzrokovali gubitke korisnicima takvih burzi. Mnogima je sama financijska analiza nepoznata, a ona predstavlja osnovno znanje ako želite trgovati online.

CryptoRobot rješava ove probleme. Trader jednostavno koristi signale koje kreira softver i upute kopira u trgovačku platformu CFD brokera. Trgovanje kriptovaluta koristeći ugovore za razlike (CFDs) rješava mnoge probleme koje imaju burze kriptovaluta. Pogledajmo što se to krije iza CryptoRobota.

 1. Pregled stranice

 1. CryptoRobot Posebne funkcije

  CryptoRobot i slični programi već dulje vrijeme postoje na tržištu. Olakšavaju traderima trgovanje kriptovaluta, ali i drugih vrijednosnica. U većini slučajeva razlike u izgledu samih programa su zanemarive. Ono što je bitno su signali za trgovanje Bitcoinom i drugim kriptovalutama. Druge bitne karakteristike su izbor brokera i dodatne funkcije.

  Ako želite trgovati Bitcoinom, bilo bi dobro da poznajete tehničku analizu. Ona predstavlja set alata kojima možete unijeti smisao u svakodnevne pomake cijena. Osim toga, i razne vijesti mogu pomicati cijene zbog svakodnevnih promjena koje se tiču regulacije i zakonskog okvira za kriptovalute. Umjesto da se brinete o analiziranju i raznim novinskim izvješćima, Crypto Robot će to učiniti za vas. Njegovi algoritmi će za svaku kriptovalutu koju prati pokušati odrediti najbolji smjer akcije. Koristi unaprijed programirani set tehničkih indikatora kako bi analizirao cijene i pokušao predvidjeti gdje će biti cijena Bitcoina, Ethereuma ili nekog drugog digitalnog novčića u budućnosti.

  To predviđanje se formulira kao signal koji uključuje sljedeće informacije

  • o kojoj se kriptovaluti radi
  • smjer cijene (BUY/Kupi, ako će cijena rasti ili SELL/Prodaj ako će padati)

  Uz prethodne informacije, signal može uključivati i preporuku

  • o cijeni pri kojoj treba ući u poziciju
  • o postavkama za «stop loss» ili «take profit» u brokerovoj platformi

  Stop loss– omogućuje definiranje najvećeg mogućeg gubitka unaprijed da se ograniče potencijalni gubitci i dodatno osigura pozicija. Take profit– ograničava profit do razine s kojom ste zadovoljni i iza koje se zatvara pozicija automatski.

  Naš uspjeh s CryptoRobotom je bio pristojan i u granicama mogućeg. Čini se da algoritam najbolje radi s etabliranim kriptovalutama poput Bitcoina, Ripplea i Ethereuma. Zbog toga smo se u ostatku trgovanja ograničili na signale za te kriptovalute.

  Nismo pokušavali automatsko trgovanje s obzirom da volimo izabrati vlastite signale. S druge strane ono također ovisi i o izboru brokera. Regulirani brandovi, a to su oni koje preferiramo obično ne dopuštaju trećoj strani da ulazi u pozicije u ime tradera bez službene privole.

 2. CryptoRobot Software za trgovanje

  Pokušali smo testirati CryptoRobota s brokerom gdje već imamo račun, no to je nemoguće. Potrebno je napraviti depozit s brokerom kojeg CryptoRobot dodijeli prije nego što se uopće pokažu signali. To nam nije bio plus, no razumijemo da sam softver vjerojatno zarađuje od brokerskih naknada jer je besplatan za korisnika.

  Sam proces otvaranja računa je vrlo jednostavan. U registracijsku formu upišete vaše osnovne podatke na temelju kojih CrpytoRobot otvori račun za vas te u isto virjeme kreira i račun s brokerom. Nakon toga je samo pitanje klikanja na gumb «Deposit» kako bi na stranici brokera izvršili uplatu. Za klijente koji su tjednima čekali verifikaciju kod nekih krtiptovalutnih burzi samo da bi kupili Bitcoin, ovo će biti ostvarenje sna jer sve funkcionira bez zastoja.

  Ovo ne znači da i brokeri ne provode verifikaciju identititeta, već znači da imaju kapacitete primiti nove korisnike. Također, s brokerom s vaš novac ne čuva u online kripto novčaniku već kod regulirane banke i to u pravom novcu pa je vrijednost depozita neovisna o cijenama kriptovaluta dok ne trgujete s njim.

  Nakon depozita s brokerom, otvara vam se pristup samom softveru CryptoRobot-a. Sad možete koristiti sve njegove funkcije. Samo sučelje prilično jednostavno i fokusira se na listu signala tog dana. Oni sadržavaju informacije koje smo već prije spomenuli.

  U pod-meniju za Postavke možete upravljati svojim profilom i postavkama privatnosti prema novim EU pravilima. S obzirom da je softver prilično jednostavan, nema se previše tu za petljati.

  U glavnom prozoru moguće je koristiti i graf za praćenje cijena kriptovaluta i koristiti ga za trgovanje ako tako poželite. Podržan je veći broj kriptovaluta, no, s koliko njih možete trgovati ovisi o tome koliko ih vaš broker podržava. S obzirom da postoje različiti brokeri koji se dodjeljuju korisnicima ovisno o njihovoj zemlji, nije uvijek sigurno koje će kriptovalute biti dostupne, no to će biti one najpopularnije sigurno.

  Ako tražite neke netom kreirane kriptovalute, koje još nisu popularne, nemojte očekivati da će biti dostupne na CryptoRobotu.

  Činjenica da CryptoRobot mijenja samog tradera u procesu analize ne znači da ne trebate imati nekakvo osnovno razumijevanje tržišta i trgovanja. Svako trgovanje nosi rizik. Niti jedan algoritam nije savršen.

  Izmedu 74 i 89% malih investitora je izgubilo novce trgujući CFD-e
 3. CryptoRobot Informacije o korisničkoj podršci

  Korisnička podrška je dostupna preko live chata i emaila. Sva pitanja vezana za račun kod CryptoRobota i način na koji funkcionira možete postavit CryptoRobot korisničkoj podršci. Sva pitanja vezana za depozite i isplate je najbolje postaviti svom brokeru jer su oni ti koji i primaju novac i na njihovoj platformi se zapravo odvija trgovanje.

  Izmedu 74 i 89% malih investitora je izgubilo novce trgujući CFD-e
 4. CryptoRobot Informacije o transakcijama i kompaniji

  Depoziti i isplate se, kako je spomenuto, vrše s brokerom. U većini slučajeva, minimalni depozit je 250 EUR. Ta uplata je dodana na korisnikov račun za trgovanje kod brokera i koristi se za trgovanje.

  Brokeri prihvaćaju sljedeće metode plaćanja:

  • Kreditne i debitne kartice
  • Online lisnice (Skrill, Neteller…)
  • Bankovni prijenos

  Kako bi mogli trgovati bez ograničenja morate verificirati identitet slanjem kopija dokumenata.

 5. Izmedu 74 i 89% malih investitora je izgubilo novce trgujući CFD-e
FBO Awards