iq option
Besplatan demo račun s
» $10.000 «
može biti tvoj…
Prijavi se
Vaš kapital je izložen riziku.
Binarne opcije su zabranjene u EEZ.
Trgovanje binarnim opcijama
Marin Ivanović
Binarne opcije su novi hit mešu financijskim proizvodima koji su dostupni svima a ne samo financijskim profesionalcima. Predstavljaju kulminaciju jednostavnosti pristupa financijskim tržištima, kako po pokretanju trgovanja, izvedbi platforme te izračunu profita. Bitno je naglasiti da je trgovanje binarnim opcijama sigurno u odnosu na brojne druge načine zarade na internetu. Trgovanje binarnim opcijama svima nudi... Čitaj više
Binarne opcije su novi hit mešu financijskim proizvodima koji su dostupni svima a ne samo financijskim profesionalcima. Predstavljaju kulminaciju jednostavnosti pristupa financijskim tržištima, kako po pokretanju trgovanja, izvedbi platforme te izračunu profita. Bitno je naglasiti da je trgovanje binarnim opcijama sigurno u odnosu na brojne druge načine zarade na internetu. Trgovanje binarnim opcijama svima nudi mnoštvo mogućnosti za zaradnu, no bitno je paziti na nekoliko koraka prije nego što se uopće počne razmišljati o načinima i strategijama ulaganja te o zaradi. Najbolje binarne opcije su one koje će nuditi najbolji povrat u minimalnom vremenu. Ključ uspjeha će ipak biti prethodna dobra priprema. Jedna od osnovnih determinanti uspjeha pri trgovanju binarnim opcijama je izbor dobrog brokera. Kao i sa svim uslugama na internetu postoje loši dobri i izvrsni brokeri koje nude različite pakete usluga. Informiranje će biti ključ s obzirom na globalni doseg ovog posla gdje postoji i određeni broj onih koji ne žele pružiti odličnu uslugu već im je cilj prevariti klijente. Zbog toga je bitno naglasiti nekoliko faktora o kojima se mora razmišljati na dugi rok. Web stranice će sama po sebi nositi mnoge znakove o kvaliteti samog brokera. Trebala bi biti jednostavna ali informativna. Dobro razrađen FAQ koji uz druge usluge stranice nudi pregršt informacija o zaradi, troškovima i načinima trgovanja je dobar način za ocjeniti brokera. Drugi način je pronaći informacije o “rankingu” stranice na internetu s čime se vidi količina prometa. S obzirom da su platfome za trgovanje bazirane na HTML5 kodu i pokreću se iz web browsera, korisnici uvijek mogu ući na primjer platforme čak i bez login-a (obično ima tab “Trade now” ili slično”). Time će vidjeti kako njihovo računalo komunicira s platformom i idu li podaci o smetnjama po grafu bez smetnji. Uvijek je poželjno imati logo data-providera, poput Thomson-Reutersa ili Bloomberga kao znak da podaci o cijenama dolaze sa istog mjesta kao i globalnim bankama i njihovim trgovcima. Formiranje očekivanja je među zadnjim koracima, ali i krucijalni korak. Činjenica je da binarne opcije ne zahtijevaju brdo dokumenata, načina izračuna, financijskih pojmova, poluga i dugova po trgovačkom računu - ne oslobađa klijenta potrebe da se informira o tehničkoj analizi koju koriste i najbolji u svijetu kako bi predvidjeli kretanja cijena. Dobra edukacijska sekcija kod brokera te nešto bolji paket od početnoga tu može biti od velike pomoći. Trgovci kojima ove informacije ostaju na pameti će sigurno pripremljeni ući u uspješno trgovanje na tržištima.

Trgovanje binarnim opcijama

Binarne opcije su novi hit mešu financijskim proizvodima koji su dostupni svima a ne samo financijskim profesionalcima. Predstavljaju kulminaciju jednostavnosti pristupa financijskim tržištima, kako po pokretanju trgovanja, izvedbi platforme te izračunu profita. Bitno je naglasiti da je trgovanje binarnim opcijama sigurno u odnosu na brojne druge načine zarade na internetu.

Trgovanje binarnim opcijama svima nudi mnoštvo mogućnosti za zaradnu, no bitno je paziti na nekoliko koraka prije nego što se uopće počne razmišljati o načinima i strategijama ulaganja te o zaradi. Najbolje binarne opcije su one koje će nuditi najbolji povrat u minimalnom vremenu. Ključ uspjeha će ipak biti prethodna dobra priprema.

Jedna od osnovnih determinanti uspjeha pri trgovanju binarnim opcijama je izbor dobrog brokera. Kao i sa svim uslugama na internetu postoje loši dobri i izvrsni brokeri koje nude različite pakete usluga. Informiranje će biti ključ s obzirom na globalni doseg ovog posla gdje postoji i određeni broj onih koji ne žele pružiti odličnu uslugu već im je cilj prevariti klijente. Zbog toga je bitno naglasiti nekoliko faktora o kojima se mora razmišljati na dugi rok.

Web stranice će sama po sebi nositi mnoge znakove o kvaliteti samog brokera. Trebala bi biti jednostavna ali informativna. Dobro razrađen FAQ koji uz druge usluge stranice nudi pregršt informacija o zaradi, troškovima i načinima trgovanja je dobar način za ocjeniti brokera. Drugi način je pronaći informacije o “rankingu” stranice na internetu s čime se vidi količina prometa.

S obzirom da su platfome za trgovanje bazirane na HTML5 kodu i pokreću se iz web browsera, korisnici uvijek mogu ući na primjer platforme čak i bez login-a (obično ima tab “Trade now” ili slično”). Time će vidjeti kako njihovo računalo komunicira s platformom i idu li podaci o smetnjama po grafu bez smetnji. Uvijek je poželjno imati logo data-providera, poput Thomson-Reutersa ili Bloomberga kao znak da podaci o cijenama dolaze sa istog mjesta kao i globalnim bankama i njihovim trgovcima.

Formiranje očekivanja je među zadnjim koracima, ali i krucijalni korak. Činjenica je da binarne opcije ne zahtijevaju brdo dokumenata, načina izračuna, financijskih pojmova, poluga i dugova po trgovačkom računu – ne oslobađa klijenta potrebe da se informira o tehničkoj analizi koju koriste i najbolji u svijetu kako bi predvidjeli kretanja cijena. Dobra edukacijska sekcija kod brokera te nešto bolji paket od početnoga tu može biti od velike pomoći.

Trgovci kojima ove informacije ostaju na pameti će sigurno pripremljeni ući u uspješno trgovanje na tržištima.

 • Conclusion:

  Naša je misija preporučati samo najbolje, što, prema stručnom stavu industrije, IQ Option jest – najbolji regulirani broker za trgovanje u Hrvatskoj. 

  • Minimalni depozit od SAMO 10 EUR
  • BESPLATAN demo račun s virtualnih 10.000 EUR
  • Licenciran i reguliran broker

  Otvori račun s
  višestruko nagrađivanim
  brokerom IQ Option

   

   

  Izmedu 74 i 89% malih investitora je izgubilo novce trgujući CFD-evima
Vaš kapital je u opasnosti
FBO Awards