iq option
Besplatan demo račun s
» $10.000 «
može biti tvoj…
Prijavi se
Vaš kapital je izložen riziku.
Binarne opcije su zabranjene u EEZ.
IQoption osvojio FBO nagradu za najboljeg brokera 2016
Marin Ivanović
IQoption dobitnik je Fair Binary options nagrade za najboljeg brokera binarnim opcijama u Hrvatskoj. IQoption istaknuo se među mnoštvom brokera na hrvatskom tržištu zahvaljujući niskom minimalnom depozitu od samo 10 dolara, potpuno besplatnom demo računu i visokoj razini povrata (92%) u slučaju uspješnog trgovanja. Ujedno je i broker za kojega FBO nikada nije zaprimio niti... Čitaj više
IQoption dobitnik je Fair Binary options nagrade za najboljeg brokera binarnim opcijama u Hrvatskoj. IQoption istaknuo se među mnoštvom brokera na hrvatskom tržištu zahvaljujući niskom minimalnom depozitu od samo 10 dolara, potpuno besplatnom demo računu i visokoj razini povrata (92%) u slučaju uspješnog trgovanja. Ujedno je i broker za kojega FBO nikada nije zaprimio niti jednu pritužbu od svojih korisnika, te je reguliran od strane CySEC regulatornog tijela pod brojem dozvole  247/14.  Više informacija o ovom jedinstvenom brokeru nalazi se u IQoption recenziji. Vodeći broker u binarnim opcijama Svjestan činjenice da je mogućnost upoznavanja platforme za trgovanje prije nego što uplate depozit jedan od najvećih zahtjeva tradera, IQoption je odlučio korisnicima ponuditi potpuno besplatan demo račun, što je uistinu rijetkost u svijetu binarnih opcija. Takav potez privukao je veliki broj korisnika koji se prije ulaganja financijskih sredstava žele upoznati s platformom, a minimalni depozit od 10 dolara kojeg je potrebno uložiti nakon otvaranja korisničkog računa učinio je binarne opcije dostupnima i onim traderima koji preferiraju manje iznose za trgovanje. IQoption platforma za trgovanje binarnim opcijama je besprijekorna i vrlo jednostavna za korištenje, te je na njoj moguće trgovati s 22 para valuta, 7 indeksa, 46 dionica I zlatom. I u tom segmentu se IQoption potvrdio kao vodeći na tržištu u uvažavanju potreba svojih korisnika. Naime, na dnu sučelja prikazane su trgovine drugih korisnika u realnom vremenu čime se traderima olakšava praćenje smjera kretanja tržišta, posebno početnicima. Kako bi se potpuno prilagodio zahtjevima tradera koji preferiraju trgovanje putem mobilnih uređaja i tableta, IQoption ponudio je besplatnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS uređaje. Ljubitelji društvenih mreža mogu pratiti IQoption putem Facebooka, Twittera ili Instagrama. Partnerstvo s Aston Martinom plasiralo ih je među najprestižnije brokere trenutno prisutne na tržištu i ta suradnja dodatno govori o njihovom kredibilitetu u svijetu financijskog trgovanja. Fair Binary Options nagradu za najboljeg brokera dodjeljuje isključivo onim brokerima koji se dokažu kao vodeći u svijetu binarnih opcija. FBO ima visoko postavljene standarde, te nagrađuje samo one brokere koji su financijski stabilni, svojim korisnicima nude jedinstvene i inovativne posebne funkcije te su profesionalni i ispunjavaju etičke norme poslovanja, toliko važne u današnje vrijeme prijevara u binarnim opcijama. Binarne opcije su zabranjene u EEZ

IQoption osvojio FBO nagradu za najboljeg brokera 2016

IQoption dobitnik je Fair Binary options nagrade za najboljeg brokera binarnim opcijama u Hrvatskoj. IQoption istaknuo se među mnoštvom brokera na hrvatskom tržištu zahvaljujući niskom minimalnom depozitu od samo 10 dolara, potpuno besplatnom demo računu i visokoj razini povrata (92%) u slučaju uspješnog trgovanja. Ujedno je i broker za kojega FBO nikada nije zaprimio niti jednu pritužbu od svojih korisnika, te je reguliran od strane CySEC regulatornog tijela pod brojem dozvole  247/14.  Više informacija o ovom jedinstvenom brokeru nalazi se u IQoption recenziji.

Vodeći broker u binarnim opcijama

Svjestan činjenice da je mogućnost upoznavanja platforme za trgovanje prije nego što uplate depozit jedan od najvećih zahtjeva tradera, IQoption je odlučio korisnicima ponuditi potpuno besplatan demo račun, što je uistinu rijetkost u svijetu binarnih opcija. Takav potez privukao je veliki broj korisnika koji se prije ulaganja financijskih sredstava žele upoznati s platformom, a minimalni depozit od 10 dolara kojeg je potrebno uložiti nakon otvaranja korisničkog računa učinio je binarne opcije dostupnima i onim traderima koji preferiraju manje iznose za trgovanje.

IQoption platforma za trgovanje binarnim opcijama je besprijekorna i vrlo jednostavna za korištenje, te je na njoj moguće trgovati s 22 para valuta, 7 indeksa, 46 dionica I zlatom. I u tom segmentu se IQoption potvrdio kao vodeći na tržištu u uvažavanju potreba svojih korisnika. Naime, na dnu sučelja prikazane su trgovine drugih korisnika u realnom vremenu čime se traderima olakšava praćenje smjera kretanja tržišta, posebno početnicima.

Kako bi se potpuno prilagodio zahtjevima tradera koji preferiraju trgovanje putem mobilnih uređaja i tableta, IQoption ponudio je besplatnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS uređaje. Ljubitelji društvenih mreža mogu pratiti IQoption putem Facebooka, Twittera ili Instagrama. Partnerstvo s Aston Martinom plasiralo ih je među najprestižnije brokere trenutno prisutne na tržištu i ta suradnja dodatno govori o njihovom kredibilitetu u svijetu financijskog trgovanja.

Fair Binary Options nagradu za najboljeg brokera dodjeljuje isključivo onim brokerima koji se dokažu kao vodeći u svijetu binarnih opcija. FBO ima visoko postavljene standarde, te nagrađuje samo one brokere koji su financijski stabilni, svojim korisnicima nude jedinstvene i inovativne posebne funkcije te su profesionalni i ispunjavaju etičke norme poslovanja, toliko važne u današnje vrijeme prijevara u binarnim opcijama.

Binarne opcije su zabranjene u EEZ
 • Conclusion:

  Naša je misija preporučati samo najbolje, što, prema stručnom stavu industrije, IQ Option jest – najbolji regulirani broker za trgovanje u Hrvatskoj. 

  • Minimalni depozit od SAMO 10 EUR
  • BESPLATAN demo račun s virtualnih 10.000 EUR
  • Licenciran i reguliran broker

  Otvori račun s
  višestruko nagrađivanim
  brokerom IQ Option

   

   

  Izmedu 74 i 89% malih investitora je izgubilo novce trgujući CFD-evima
Vaš kapital je u opasnosti
FBO Awards