iq option
Besplatan demo račun s
» $10.000 «
može biti tvoj…
Prijavi se
Vaš kapital je izložen riziku.
Binarne opcije su zabranjene u EEZ.
IQoption novi način depozita i partnerstvo s Fabiom Cannavarom
Marin Ivanović
IQoption objavio je novosti na svojoj proprietary platformi za trgovanje. Dodan je vrlo koristan feature za tradere koji će olakšati uplatu depozita. Od sada traderi mogu jednim klikom izvršiti uplatu na stranici na kojoj se nalaze kako bi mogli depozitati dok trguju. Korisnici više ne moraju izlaziti iz trading rooma te odlaziti na stranicu za... Čitaj više
IQoption objavio je novosti na svojoj proprietary platformi za trgovanje. Dodan je vrlo koristan feature za tradere koji će olakšati uplatu depozita. Od sada traderi mogu jednim klikom izvršiti uplatu na stranici na kojoj se nalaze kako bi mogli depozitati dok trguju. Korisnici više ne moraju izlaziti iz trading rooma te odlaziti na stranicu za uplatu depozita, već jednim klikom mogu uplatiti dodatna sredstva za trgovanje. Sve što trebaju napraviti je upisati željeni iznos te kliknuti na “‘Proceed to payment’. Toliko je jednostavno! Novi feature olakšat će i ubrzati cjelokupan process trgovanja binarnim opcijama. IQoption platforma za trgovanje poznata je kao user-friendly za korisnike, a sada je samo dodana još jedna značajka koja ju svrstava ispred ostalih proprietary platformi. Traderi mogu trgovati binarnim opcijama bez straha da će propustiti profitabilan trade radi stanja na računu. Brze i pouzdane platforme za trgovanje obvezne su za suvremene brokere binarnim opcijama poput IQoptiona. Niti jedan trader ne želi riskirati trgujući nepouzdanim podacima ili pozicionirajući tradeove na nestabilnoj platformi koja je prespora za trgovanje. IQoption Partnerstvo s Fabiom Cannavarom IQoption broker ostvario je partnerstvo s poznatim talijanskim nogometašem Fabiom Cannavarom, poznatom po sjajnoj igri ali i po odvažnim odlukama koje su katkada neizbježne u trgovanju binarnim opcijama. Cannavaro je izjavio: “Da mi je netko rekao da ću postati trader, iznenadio bih se. Ali ulazak u svijet trgovanja binarnim opcijama ispostavio se puno jednostavnijim nego sam mislio. Osobno su me privukle IQoption inovacije i upotreba napredne tehnologije. “ IQoption ne prestaje oduševljavati korisnike mogućnostima trgovanja koje nudi, što potvrđuje i nagradom za najboljeg FBO brokera u 2016. godini.Ima izvanrednu proprietary platformu za trgovanje koja je među najboljima u industriji. Podržava razne opcije za binarno trgovanje, te nudi potpuno besplatan demo račun i uvijek je na listi top brokera. Pročitajte IQoption recenziju i uvjerite se zašto je ovaj broker toliko popularan na tržištu.

IQoption novi način depozita i partnerstvo s Fabiom Cannavarom

IQoption objavio je novosti na svojoj proprietary platformi za trgovanje. Dodan je vrlo koristan feature za tradere koji će olakšati uplatu depozita. Od sada traderi mogu jednim klikom izvršiti uplatu na stranici na kojoj se nalaze kako bi mogli depozitati dok trguju.

Korisnici više ne moraju izlaziti iz trading rooma te odlaziti na stranicu za uplatu depozita, već jednim klikom mogu uplatiti dodatna sredstva za trgovanje. Sve što trebaju napraviti je upisati željeni iznos te kliknuti na “‘Proceed to payment’. Toliko je jednostavno!

Novi feature olakšat će i ubrzati cjelokupan process trgovanja binarnim opcijama. IQoption platforma za trgovanje poznata je kao user-friendly za korisnike, a sada je samo dodana još jedna značajka koja ju svrstava ispred ostalih proprietary platformi. Traderi mogu trgovati binarnim opcijama bez straha da će propustiti profitabilan trade radi stanja na računu.

Brze i pouzdane platforme za trgovanje obvezne su za suvremene brokere binarnim opcijama poput IQoptiona. Niti jedan trader ne želi riskirati trgujući nepouzdanim podacima ili pozicionirajući tradeove na nestabilnoj platformi koja je prespora za trgovanje.

IQoption Partnerstvo s Fabiom Cannavarom

IQoption broker ostvario je partnerstvo s poznatim talijanskim nogometašem Fabiom Cannavarom, poznatom po sjajnoj igri ali i po odvažnim odlukama koje su katkada neizbježne u trgovanju binarnim opcijama. Cannavaro je izjavio: “Da mi je netko rekao da ću postati trader, iznenadio bih se. Ali ulazak u svijet trgovanja binarnim opcijama ispostavio se puno jednostavnijim nego sam mislio. Osobno su me privukle IQoption inovacije i upotreba napredne tehnologije. “

iqoption fabio

IQoption ne prestaje oduševljavati korisnike mogućnostima trgovanja koje nudi, što potvrđuje i nagradom za najboljeg FBO brokera u 2016. godini.Ima izvanrednu proprietary platformu za trgovanje koja je među najboljima u industriji. Podržava razne opcije za binarno trgovanje, te nudi potpuno besplatan demo račun i uvijek je na listi top brokera. Pročitajte IQoption recenziju i uvjerite se zašto je ovaj broker toliko popularan na tržištu.

 • Conclusion:

  Naša je misija preporučati samo najbolje, što, prema stručnom stavu industrije, IQ Option jest – najbolji regulirani broker za trgovanje u Hrvatskoj. 

  • Minimalni depozit od SAMO 10 EUR
  • BESPLATAN demo račun s virtualnih 10.000 EUR
  • Licenciran i reguliran broker

  Otvori račun s
  višestruko nagrađivanim
  brokerom IQ Option

   

   

  Izmedu 74 i 89% malih investitora je izgubilo novce trgujući CFD-evima
Vaš kapital je u opasnosti
FBO Awards