iq option
Besplatan demo račun s
» $10.000 «
može biti tvoj…
Prijavi se
Vaš kapital je izložen riziku.
Binarne opcije su zabranjene u EEZ.

TradeThunder Recenzija

TradeThunder Recenzija
Marin Ivanović
Ovaj broker je zatvoren. Trgujte s IQ Option brokerom. Izmedu 74 i 89% malih investitora je izgubilo novce trgujući s ovim brokerom. Razmislite možete li si priuštiti visoki rizik gubitka novca TradeThunder je internacionalni broker s izvanrednom platformom za trgovanje binarnim opcijama. Broker svojim korisnicima nudi značajke koje bi mogle predstavljati novost u industriji binarnih... Čitaj više
Ovaj broker je zatvoren. Trgujte s IQ Option brokerom. Izmedu 74 i 89% malih investitora je izgubilo novce trgujući s ovim brokerom. Razmislite možete li si priuštiti visoki rizik gubitka novca TradeThunder je internacionalni broker s izvanrednom platformom za trgovanje binarnim opcijama. Broker svojim korisnicima nudi značajke koje bi mogle predstavljati novost u industriji binarnih opcija i koje su korisne za trgovanje. Više informacija o ovom brokeru koji ide u korak s vremenom pročitajte u nastavku ThradeThunder recenzije.
1
 1. Pregled stranice

 1. TradeThunder Recenzija brokera

  Ovaj broker je zatvoren. Trgujte s IQ Option brokerom.

  Izmedu 74 i 89% malih investitora je izgubilo novce trgujući s ovim brokerom. Razmislite možete li si priuštiti visoki rizik gubitka novca

  TradeThunder je internacionalni broker s izvanrednom platformom za trgovanje binarnim opcijama. Broker svojim korisnicima nudi značajke koje bi mogle predstavljati novost u industriji binarnih opcija i koje su korisne za trgovanje. Više informacija o ovom brokeru koji ide u korak s vremenom pročitajte u nastavku ThradeThunder recenzije.

 2. TradeThunder Posebne funkcije

  TradeThunder nudi nekoliko vrsta računa prilagođenih i početnicima i iskusnim traderima. Svaka vrsta računa ima različite posebne značajke. Na taj način traderi mogu odabrati onaj račun za koji smatraju da najbolje odgovara njihovim željama i mogućnostima. Pišući recenziju isprobali smo platformu otvorivši Pro Account. Posebne značajke svih ponuđenih računa donosimo u nastavku recenzije.

  TradeThunder Standard Account

  Osnovna vrsta računa za trgovanje binarnim opcijama. Minimalni depozit za ovu vrstu računa je nešto niži od uobičajenog i iznosi $200. Broker nudi i 40% bonusa te 2 besplatna webinara. Korisnici koji se odluče za standardni račun dobIti će i TradeThunder tjednu analizu tržišta te besplatan e-book. Standard Account idealan je za početnike u binarnom trgovanju koji ne žele ulagati velika sredstva prije nego razviju vlastite strategije trgovanja.

  TradeThunder Premium Account

  Minimalni depozit potreban za premium račun je $600. Korisnicima pruža 60%bonus, 2 besplatna webinara te TradeThunder tjednu analizu tržišta i besplatan e-book. Uz navedeno, traderi dobivaju i 2 x risk free trade te isporuku signala u trajanju od dva tjedna.

  TradeThunder Pro Account

  Pro račun koristili smo pišući recenziju. Minimalni depozit je $1000 a bonus 75%. U pro računu su i 4 besplatna webinara, TradeThunder tjedna analiza tržišta, e-book, 3 risk free trade i jedan mjesec besplatnih binarnih signala.

  TradeThunder VIP Account

  Račun za trgovanje binarnim opcijama s minimalnim depozitom od $5000. Max trade povećan je do $500, a bonus je 100%. Također su dostupni i besplatni webinari, TradeThunder tjedna analiza tržišta, e-book, 5 free risk trades te besplatni signali binarnih opcija.

  Prihvaćanje bonusa u trgovanju binarnim opcijama može predstavljati rizik, stoga je uvijek potrebno pročitati brokerove uvjete korištenja, tzv. Terms&Conditions kako bi traderi bili sigurni u što se upuštaju. TradeThunder politika prema bunusima je slijedeća: za refund bonus potreban je turnover od min 20x, a za regular bonus turnover iznosi 30-50x.

 3. Vaš kapital može bit u opasnosti

  TradeThunder Software za trgovanje

  Trade Thunder trgovanje odvija se na modernoj ali još uvijek nedovoljno poznatoj Leverate platformi za trgovanje binarnim opcijama. Radi se o full screen platformi s mnoštvom featurea, što znači da je vizualni prikaz platforme izvrstan i prostire se preko cijelog ekrana.

  Najzanimljiviji dio platforme za trgovanje nalazi se iza sučelja. Fokus je stavljen na izbor investicijskih klasa, što je ono što traderi žele. Ispod imena investicijske klase nalazi se izbor binarnih opcija za trgovanje ovisno o vremenu dospijeća. Traderi samo trebaju kliknuti na high/low gumb ovisno o smjeru za koji predviđaju da će opcija imati.

  Iznos za trgovanje automatski je namješten na $0, a mijenja se prema željama tradera. Iznos za trgovanje može se promijeniti u gornjem lijevom uglu platforme. ThradeThunder pruža mogućnost minimalnog tradea od $1, što je izuzetno nisko te privlači mnoge korisnike koji ne žele ulagati veće količine novca, posebno ako su tek počeli trgovati. To ujedno znači i da trader dobiva više uloga u cijeni jednog minimalnog depozita.

  Na dnu platforme nalazi se  lista otvorenih i zatvorenih pozicija. Iznad liste nalazi se popis najčešće biranih klasa za trgovanje s vremenom dospijeća od 60 sek. Trgujući na platformi primijetili smo da sve ide glatko, osim što nam je pomalo čudno što svaki put kada trader poželi promijeniti iznos za trgovanje mora se vratiti u gornji kut platforme te ga iznova namjestiti.

  TradeThunder Leverate BX8 platforma za trgovanje binarnim opcijama napokon će unijeti promjene u iskustvo trgovanja. Kako većina brokera koristi nekoliko dobro poznatih platformi, iskustvo trgovanja na novom i nepoznatom sučelju bilo je zanimljivo te je unijelo dašak svježine u cjelokupan dojam.  Platforma je brza, što je izrazito važno u trgovanju.

  Cjelokupan prikaz grafova u realnom vremenu, investicijskih klasa te vremena dospijeća je izvanredan. Sve je jasno vidljivo i dostupno jednim klikom. Takvu preglednost traderi uistinu cijene jer im olakšava izbor investicijskih klasa te sam proces trgovanja. Više od 80 investicijskih klasa uistinu je širok izbor i zadovoljit će potrebe većine tradera.

  Za tradere koji nikako ne žele trgovati binarnim opcijama prije nego isprobaju platformu za trgovanje, TradeThunder nudi besplatan demo račun. Potrebno je samo kliknuti na “Free demo account” gumb i otvara se sučelje s platformom.

  Na demo račun ThradeThunder dodjeljuje $1000 virtulanog novca, što je dovoljan iznos za isprobati strategije i metode trgovanja te ih poboljšati ako je potrebno. Demo račun mogao bi se najviše svidjeti početnicima u binarnom trgovanju koji nisu još dovoljno sigurni u svoj način trgovanja. Koristeći virtualan novac, ne moraju ulagati stvarna sredstva kako bi se upoznali s platformom i trgovanjem.

  Kada broker nudi besplatan demo račun korisnicima to je nešto što uvijek dočekamo s oduševljenjem. Na taj način broker pokazuje da misli na tradere koji žele s njim otvoriti račun te da se trudi udovoljiti njihovim zahtjevima.

 4. TradeThunder Podrška

  TradeThunder korisnička podrška dostupna je putem uobičajenih kanala komunikacije. Pomalo nas je iznenadio razvoj događaja kada smo pokušali kontaktirati korisničku podršku putem chata. Nakon što smo postavili pitanje, javljeno je da odgovora na naše pitanje nema u bazi te da ćemo biti preusmjereni agentu na live chat. Nakon preusmjeravanja i otvaranja live chata, zamoljeni smo da ostavimo email adresu te će nam se agent povratno javiti.

  Takav pristup odbija korisnike, a niti nas nije baš oduševio. Traderi s razlogom kontaktiraju korisničku podršku putem chata, jer žele brze tj. trenutne odgovore. Pretpostavljamo da broker na taj način želi imati informaciju o korisniku koji ih kontaktira. Naravno, to je razumljivo, ali treba uzeti u obzir da traderi ponekad prije nego otvore račun s brokerom žele na taj način ispitati opcije koje broker nudi.

  Nadamo se da će TradeThunder u budućnosti poboljšati ovu opciju jer ovako može eventualno odbiti korisnike koji su htjeli otvoriti korisnički račun. U svakom slučaju, mogu prvo pročitati Fair Binary Options TradeThunder recenziju te saznati što ih zanima.

 5. TradeThunder Informacije o transakcijama i kompaniji

  TradeThunder minimalni depozit je $200, što je niže od iznosa koji je uobičajen na tržištu binarnih opcija. Kao što smo već spomenuli, minimalan trade iznos kod ovog brokera je samo $1. Takav pristup moramo pohvaliti.

  Traderi mogu tako dobiti puno više za cijenu minimalnog depozita. Iznos minimalnog tradea nije ograničen za pojedine račune za trgovanje već se odnosi na sve. To je najbolja vrijednost koju traderi mogu dobiti za svoj novac. Minimalni depozit od $200 je za standardni račun, a odabirom tog računa traderi dobivaju račun za trgovanje s mnoštvom izvrsnih mogućnosti.

  Za bankovne transakcije moguće je koristiti Visu i Mastercard , kao i uobičajen bankovni prijenos sredstava.  Proces povlačenja sredstava, u svijetu binarnih opcija poznat pod imenom withdrawal process traje 3-5 dana. To je malo duže od uobičajenog, i ne uključuje vrijeme potrebno za verifikaciju osobne iskaznice. TradeThunder tvrdi kako ne naplaćuje fee za withdrawal process te da ne postoji minimalan iznos potreban za povlačenje sredstava.

 6. Trgovanje opcijama nosi visoki rizik
FBO Awards