iq option
Besplatan demo račun s
» $10.000 «
može biti tvoj…
Prijavi se
Vaš kapital je izložen riziku.
Binarne opcije su zabranjene u EEZ.

TR Binary Options Recenzija

TR Binary Options Recenzija
Ivan Kovačević
Ovaj broker je zatvoren. TR Binary Options (TradeRush) olakšao je trgovanje binarnim opcijama. Prilikom korištenja njihove platforme, novom korisniku ubrzo ostane jasno da nije potrebno posjedovati nikakvo prijašnje iskustvo u trgovanju binarnim opcijama da bi naučili kako koristiti softver. Platforma je izrazito prilagođena korisniku i korisnička podrška je jako brza.
Ovaj broker je zatvoren. TR Binary Options (TradeRush) olakšao je trgovanje binarnim opcijama. Prilikom korištenja njihove platforme, novom korisniku ubrzo ostane jasno da nije potrebno posjedovati nikakvo prijašnje iskustvo u trgovanju binarnim opcijama da bi naučili kako koristiti softver. Platforma je izrazito prilagođena korisniku i korisnička podrška je jako brza.
1
 1. Pregled stranice

 1. TR Binary Options Recenzija brokera

  Ovaj broker je zatvoren.

  TR Binary Options (TradeRush) olakšao je trgovanje binarnim opcijama. Prilikom korištenja njihove platforme, novom korisniku ubrzo ostane jasno da nije potrebno posjedovati nikakvo prijašnje iskustvo u trgovanju binarnim opcijama da bi naučili kako koristiti softver. Platforma je izrazito prilagođena korisniku i korisnička podrška je jako brza.

 2. TR Binary Options Posebne funkcije

  Kada se registrirate biti će vam ponuđeno pet različitih bonus ponuda. Ukoliko ne želite primiti ikakav bonus i samim time nemati neko ograničenje i zahtjeve po pitanju minimalnog prometa, jednostavno preskočite ovaj korak klikom na karticu ‘uplata’ (deposit) u gornjem desnom uglu. Prihvatite li bonus, znajte da morate doseći određeni ‘turnover’ prije isplate, a njegov iznos zavisi o visini bonusa. TR (TradeRush) omogućuje traderima i demo račun koji je fantastična prilika za upoznavanje s binarnim opcijama, ali i cijelom binarnom industrijom te samom platformom.

  Kako bi zadovoljili pšotrebe različitih tradera TR Binary Options je kreirao cijeli niz računa koji nose različite pogodnosti.

  Mini račun

  • uplata $500
  • 25% bonus
  • starter webinari
  • edukativni videi
  • e-knjiga

  Starter račun

  • uplata $1,000
  • 30% bonus
  • sve gore navedene povlastice
  • poziv analitičara tržišta
  • pregledi tržišta putem e-maila

  Silver

  • uplata $5,000
  • 40% bonusa ili jedan trade bez rizika
  • sve gore navedeno
  • voditelj računa
  • 1 Academy Session

  Gold

  • uplata $10,000
  • 50% bonus ili selekcija besplatnih tradeova
  • sve gore navedeno
  • 2 Academy Sessiona
  • webinar o signalima

  Platinum

  • uplata %25,000
  •  75% bonus ili selekcija besplatnih tradeova
  • sve gore navedeno
  • 3 Academy Sessiona
  • osobni kontakt brokera
  • tjedni signali
  • odobrenje isplate u roku od 24h

  Trgovanje je moguće već od $5 na opcijama od 60 sekundi što je niže od standarda industrije.

 3. Vaš kapital može bit u opasnosti

  TR Binary Options Software za trgovanje

  TR Binary Options koristi Spot Option platformu, koja je izvanredna i potpuno prilagođena korisniku. Nekoliko minuta je sve što je potrebno da naučite kupovati opcije s odabranih tržišta. Stranica je izrazito laka za korištenje, a navigacija neće predstavljati problem niti traderima bez iskustva.

  Naša recenzija je pokazala kako ovaj broker prati svjetske trendove te u svojoj ponudi ima i mobilnu platformu koja traderima omogućuje trgovanje bilo kada i bilo gdje. Ovaj dodatak odličan je za sve korisnike koji nisu u mogućnosti dane provoditi pred monitorom prateći svog brokera, nego mžele pregled svojih investicija nositi u džepu.

  TR (TradeRush) nudi poznate binarne opcije poput high/low opcija, poznatih još pod nazivom call/put, one touch opcije te Option Builder koji omogućuje lakše prilagođavanje trgovanja. Nakon što se upoznate s osnovama trgovanja binarnim opcijama i načinom izrade analize tržišta, Option Builder pruža mogućnost postavljanja vremenskog razdoblja isteka i određivanja vlastitog nivoa rizika.

  Ukoliko smatrate da će Euro porasti unutar perioda od četiri sata, odredite vrijeme isteka na četiri sata i kliknete ‘call’. Option Builder omogućuje da odredite koliko želite riskirati u jednom trgovanju. Možete izabrati nivo profita od 60% i 25% osiguranja kako bi smanjili rizik i minimalizirali  varijancu.

  TR Binary Options omogućuje trgovanje na sva četiri glavna tržišta: valute, dionice, robe i indeksi, te nudi više od 85 različitih trgovačkih sredstava.

 4. TR Binary Options Podrška

  Korisnička podrška kod TR Binary Options je izvanredna. Možete stupiti u kontakt s agentom 24/7 putem e-maila i live chata. Nikada nismo morali čekati više od 42 sekunde na odgovor korisničke podrške i sva naša pitanja su bila odmah odgovorena. U TR recenziji smo saznali kako je korisničku službu moguće kontaktirati i putem raznih brojeva telefona. Postoje brojevi za japansko, bahreinsko, singapursko, te tržište Saudijske Arabije.

  Nakon prve uplate iskusni analitičar tržišta će vas kontaktirati e-mailom i dogovoriti telefonski poziv. Ta usluga se pruža u svrhu što jednostavnijeg početka vašeg korištenja TR Binary Options i prilagođavanja vašim potrebama.

  Osim službe za korisnike koja spremno odgovara na sva postavljena pitanja, TR Binary Options ima i zanimljiv dio posvećen edukaciji tradera. Tamo možete pronaći video-akademiju, tečajeve i e-knjige koji vam mogu pomoći u implementaciji strategija i analizi tržišta. Volimo kada brokeri pokazuju interes za korisničke probleme te kada nude rješenja. S obzirom na to da je edukacija jedan od glavnih puteva prema uspjehu, ovakvu sekciju možemo samo pozdraviti.

  Za sva manje napredna, ali važna pitanja postoji FAQ dio. On je posvećen uobičajenim i čestim pitanjima te nedoumicama tehničke prirode koje se tiču procesa uplata, isplata, trgovanja i sl.

 5. TR Binary Options Informacije o transakcijama i kompaniji

  Prilično je jednostavno napraviti uplatu sa TR Binary Options. Potrebno je samo nekoliko minuta prije nego možete početi s trgovanjem. TR ne naplaćuje nikakve trošarine na uplate i možete besplatno izvršiti jednu isplatu mjesečno. Ukoliko isplatu radite više od jednom mjesečno naplaćuje se trošak usluge u iznosu od $30.

  Minimalna isplata iznosi $100 u slučaju isplate na bankovni račun ili kreditnu karticu. Moneybookers nema minimalni iznos za isplatu bez obzira na to što piše u FAQ.

  TR Binary Options zahtjeva ovjereni identifikacijski dokument, s fotografijom, koji dokazuje vaš identitet i adresu. Ova provjera je potrebna zbog američkog Patriot Acta od 26. listopada 2001.

  Ukoliko uplatu vršite kreditnom karticom potrebno je poslati i skeniranu karticu, ali zbog sigurnosnih razloga preporučujemo vam da prekrijete četiri od 12 znamenki tako da izgleda npr. ovako 1234 – 1234 – xxxx – 1234.

 6. Trgovanje opcijama nosi visoki rizik
FBO Awards