iq option
Besplatan demo račun s
» $10.000 «
može biti tvoj…
Prijavi se
Vaš kapital je izložen riziku.
Binarne opcije su zabranjene u EEZ.

StockPair Recenzija

StockPair Recenzija
Ivan Kovačević
StockPair je zatvoren.  StockPair je svojom platformom uveo revoluciju u trgovanje binarnim opcijama. Platforma omogućuje trgovanje običnim binarnim opcijama, ali i super zabavnim parovima. StockPair je jedan od dobitnika više FBO nagrada i njihova platforma je jednostavna za korištenje. Osim toga, imaju jako dobru korisničku podršku, kao i reguliran status.
StockPair je zatvoren.  StockPair je svojom platformom uveo revoluciju u trgovanje binarnim opcijama. Platforma omogućuje trgovanje običnim binarnim opcijama, ali i super zabavnim parovima. StockPair je jedan od dobitnika više FBO nagrada i njihova platforma je jednostavna za korištenje. Osim toga, imaju jako dobru korisničku podršku, kao i reguliran status.
1
 1. Pregled stranice

 1. StockPair Recenzija brokera

  StockPair je zatvoren. 

  StockPair je svojom platformom uveo revoluciju u trgovanje binarnim opcijama. Platforma omogućuje trgovanje običnim binarnim opcijama, ali i super zabavnim parovima. StockPair je jedan od dobitnika više FBO nagrada i njihova platforma je jednostavna za korištenje. Osim toga, imaju jako dobru korisničku podršku, kao i reguliran status.

 2. StockPair Posebne funkcije

  Naša StockPair recenzija je pokazala kako ovaj broker tržištu binarnih opcija pristupa intuitivno i inovativno. U svom portfoliju nudi dovoljno različitih vrsta opcija koje će zadovoljiti početnike, ali i naprednije korisnike. Ovakav pristup je veoma važan jer otvara vrata svim vrstama tradera koji žele svoj dio kolača u trgovini binarnim opcijama. Važno je napomenuti kako će svaki račun biti unaprijeđen kada se dosegne razina depozita vezana uz višu kategoriju računa.

  StockPair nudi nekoliko vrsta računa za trgovanje:

  StockPair Silver

  • zahtjeva depozit od $1000
  • brojne vrste podrške u strategiji i psihologiji trgovanja

  StockPair Gold

  • počinje s pologom od $5000
  • osigurava pomoć u obliku stručnjaka za trgovanje
  • indikatori
  • 1% povrata u slučaju gubitka

  StockPair Platinum

  • počinje s depozitom od $20.000
  • nudi 2% povrata na uloženo, do $150.000 uz sve prethodno navedeno.

  StockPair VIP

  • zahtjeva min. polog od $50,000
  • sa 3% povrata, limita od $6000 po poziciji i $30,000 u ukupnim pozicijama.

  Recenzija StockPaira je pokazala kako ovaj broker nudi klijentima brojne bonuse koje oni mogu, ali i ne moraju prihvatiti. U slučaju prihvaćana bonusa, klijent ima rok od 45 dana da dosegne razinu bonus x40 kako bi mogao zatražiti isplatu. Stockpair nudi i promocije osiguranja te promocije trgovanja bez rizika koje su odličan dodatak za unaprjeđivanje rezultata.

  StockPair svojim klijentima nudi i demo račun koji mogu koristiti na određeno vrijeme, što je uobičajena praksa u binarnim opcijama. Za pristup demo računu potreban je depozit, a nakon toga možete mirne savjesti tradeati virtualnim novcem prije nego riskirate vlastiti.

 3. Vaš kapital može bit u opasnosti

  StockPair Software za trgovanje

  StockPair ima patentirani software koji je jako jednostavan za korištenje. Omogućuje praćenje indikatora sentimenta na tržištu, jednostavno je pratiti i otvorene pozicije, a nudi i alat za tehničku analizu. Cijela stranica je fantastično dizajnirana što uvelike olakšava snalaženje te nudi bolju preglednost prosječnom traderu ili početniku koji u potpunosti naviknut na svijet binarnih opcija.

  Osim desktop platforme, ovaj broker nudi i mobilnu platformu, a naša StockPair recenzija je pokazala kako joj lako može pristupiti svatko s pametnim telefonom. Mobilne verzije desktop platformi te mobilne aplikacije postale su neizostavne u svakodnevnom životu tradera, tako da pozdravljamo činjenicu da je StockPair jedan od brokera koji ide u korak s tehnologijom. Ovo će zasigurno olakšati praćenje svih potrebnih informacija traderima koji nemaju vremena sjediti kod kuće, za osobnim računalom i pratiti razvoj situacije.

  U StockPair recenziji smo zamijetili inovaciju zvanu opcije parova gdje se traderi klade oko relativnih performansi dviju vrijednosnica. StockPair ima oko 150 različitih vrijednosnica koje se mogu koristiti kao osnova za trgovanje binarnim opcijama te cijeli niz vremena dospijeća koji će zadovoljiti svačiji ukus.

 4. StockPair Podrška

  Korisnička podrška StockPaira je jedna od najboljih koje smo susreli prilikom recenziranja brokera binarnih opcija. Nakon što smo pokrenuli chat odgovor je došao izuzetno brzo i objašnjeno nam je sve što nas je zanimalo. Svi odgovori su bili jasni i korisni, posebno kod važnih pitanja kao što su metode isplate. Naše iskustvo tijekom StockPair recenzije je pokazalo kako se do korisničke službe može doći putem telefona, LiveChata, emaila te ispunjavanjem obrasca na web stranici brokera.

  Prednost StockPaira je što klijenti imaju više telefonskih brojeva koje mogu nazvati u slučaju da zatrebaju pomoć. Trenutno postoje brojevi za cijeli svijet, Cipar, Ujedinjeno Kraljevstvo, Francusku, Njemačku, Italiju i Španjolsku.

  Tijekom StockPair recenzije primijetili smo kako ovaj broker na svojoj stranici nudi opciju biranja jezika. Korisnici mogu postaviti jezik na engleski, arapski, grčki, korejski, nizozemski, talijanski, švedski, ruski, španjolski, njemački i francuski. Ovako širok izbor jezika uvijek dobro dođe, posebno traderima kojima engleski nije matični jezik, a ujedno i pokazuje predanost brokera prema globalnom tržištu.

  Na StockPair stranici cijeli jedan dio posvećen je edukaciji o svijetu binarnih opcija. Ovu karakteristiku smatramo izuzetno važnom jer kvalitetno obrazovanje je ključ uspjeha u binarnim opcijama. Sekcija posvećena obrazovanju tradera je uistinu korisna i pomaže pri upoznavanju svih elemenata tržišta binarnih opcija.

 5. StockPair Informacije o transakcijama i kompaniji

  StockPair ima odličan sustav za plaćanja. Broker je prilikom pisanja recenzije na nas ostavio dobar dojam, te ništa manje nismo očekivali niti od iskustva s plaćanjem. Brzi depoziti i žurne isplate najbolje opisuju usluge plaćanja sa StockPair-om. Minimalna količina za povlačenje s računa je samo $20 što je super fleksibilno i korisno traderima koji žele upravljati svojim računom bez problema. StockPair nudi veliki broj metoda za povlačenje profita od trgovanja, posebno ako klijenti koriste e-lisnice kao što je Skrill. Za sigurnost brinu odvojeni računi tako da se novci tradera nikad ne nalaze na računu tvrtke. Još jedna prednost kod StockPaira su niski transakcijski troškovi.

  Minimalan iznos koji je moguće isplatiti je 20$ (ili isti broj jedinica u drugoj ponuđenoj valuti), što pokazuje da je StockPair dobar odabir i za tzv. male igrače. Ovako nizak iznos za isplatu se rijetko susreće kod brokera. Prosječan rok za isplatu je između 3 i 7 dana, ali itekako ovisi o odabranoj metodi plaćanja, kao i o pravilima i rokovima banke korisnika. Na rok isplate utječu i državni praznici, blagdani, te dani u tjednu jer se u tim slučajevima na isplatu može čekati nešto duže.

 6. Trgovanje opcijama nosi visoki rizik
FBO Awards