iq option
Besplatan demo račun s
» $10.000 «
može biti tvoj…
Prijavi se
Vaš kapital je izložen riziku.
Binarne opcije su zabranjene u EEZ.

OptionTime recenzija

OptionTime recenzija
Ivan Kovačević
Ovaj broker je zatvoren i više ne omogućava trgovanje binarnim opcijama. OptionTime je sinonim za sigurnost i zadovoljstvo kupaca. Naša OptionTime recenzija otkriva jednostavnu platformu za korištenje. OptionTime ima i jednostavnu, ali vrlo informativnu web stranicu. Otkrili smo da je jedna od glavnih prednosti OptionTimea činjenica da je ovaj broker reguliran, licenciran i pruža iznimnu kvalitetu... Čitaj više
Ovaj broker je zatvoren i više ne omogućava trgovanje binarnim opcijama. OptionTime je sinonim za sigurnost i zadovoljstvo kupaca. Naša OptionTime recenzija otkriva jednostavnu platformu za korištenje. OptionTime ima i jednostavnu, ali vrlo informativnu web stranicu. Otkrili smo da je jedna od glavnih prednosti OptionTimea činjenica da je ovaj broker reguliran, licenciran i pruža iznimnu kvalitetu u izvršenju svih aspekata trgovanja binarnim opcijama. OptionTime osvojio je nagradu "Best New Broker 2014" na dodjeli FBO nagrada.
1.5
 1. Pregled stranice

 1. OptionTime Recenzija brokera

  Ovaj broker je zatvoren i više ne omogućava trgovanje binarnim opcijama.

  OptionTime je sinonim za sigurnost i zadovoljstvo kupaca. Naša OptionTime recenzija otkriva jednostavnu platformu za korištenje. OptionTime ima i jednostavnu, ali vrlo informativnu web stranicu. Otkrili smo da je jedna od glavnih prednosti OptionTimea činjenica da je ovaj broker reguliran, licenciran i pruža iznimnu kvalitetu u izvršenju svih aspekata trgovanja binarnim opcijama. OptionTime osvojio je nagradu “Best New Broker 2014” na dodjeli FBO nagrada.

 2. OptionTime Posebne funkcije

  OptionTime nudi prilično napredne proizvode i bonuse koje sežu i do 250%, ovisno o veličini računa. Opcije računa nude iscrpan popis značajki koje su nadopunjene s izvrsnim edukativnim materijalima za početnike i napredne tradere. Postoje tri osnovne opcije računa

  OptionTime Premium račun

  Ovo je zapravo starter račun, ali nudi pristup alatima za učenje za početnike i širok pristup platformi za svakoga tko želi ocijeniti kvalitetu korisničkog iskustva. S minimalno 200$ depozita uključuje i do 250$ bonusa, osobnog voditelja računa, mobilne aplikacije, alate za upravljanje rizicima, pristup videoteci i starter vodič e-knjiga, 1-na-1 obuku, uvod, OptionTime pregled tržišta i osiguranje za zaštitu klijenata

  OptionTime Royal račun

  Ovo je super ponuda za početnike jer nudi veliku količinu alata koji će osigurati više uspjeha u ranoj fazi trgovanja. To zahtijeva depozit od 1000$ i uključuje do 500 dolara bonusa, profesionalnog osobnog voditelja računa, mobilne aplikacije, alate za upravljanje rizicima, pristup video galeriji, napredni vodič, 1-na-1 trening 3 sata mjesečno, OptionTime pregled tržišta i osiguranje za zaštitu klijenata

  OptionTime Exclusive račun

  Ovo je račun koji počinje od 5000$ pologa. Ne samo da uključuje sve mogućnosti koje drugi račun imaju, već je tu i specijalist voditelj računa, neograničena 1-na-1 obuka, pomoć i kada su burze zatvorene, izvješća o trgovanju i signali putem SMS-a.

  Kao što je naša OptionTime recenzija pokazala, ovaj broker nudi bonuse svim svojim klijentima, bez obzira na iznos depozita. Međutim, ako prihvaćate bonus, prihvaćate i određene uvjete poput onog da morate trgovati bonus u iznosu od 40x vrijednosti bonusa prije nego ostvarite pravo na isplatu bonusa. OptionTime ima poprilično stroga pravila kada se radi o bonusu, tako da svakako dobro pročitajte Uvjete bonusa prije nego ga prihvatite.

 3. Vaš kapital može bit u opasnosti

  OptionTime Software za trgovanje

  OptionTime softverska platforma nudi nevjerojatne prednosti. OptionTime je otišao daleko kako bi se omogućilo nesmetano iskustvo trgovanja binarnim opcijama koje pomaže trgovcu usredotočiti se na važne aspekte.

  Postoji pet osnovnih načina trgovanja koji se odnose na vrstu binarnih opcija koje korisnici preferiraju kada su na platformi.

  OptionTime Classic opcija je redovito binarna opcija (High/Low).

  Ostali načini su:

  • OptionTime brze opcije, omogućuju korisnicima trgovanje opcijama s dospijećem od 60 sekundi, 90 sekundi ili 120 sekundi.
  • One Touch opcija nije vezana za dospijeće. Korisnici trebaju dobiti cijenu iznad ili ispod određene, u unaprijed utvrđenoj količini prije ili u trenutku isteka;
  • OptionTime Promaster će biti cijenjen od strane stručnjaka, jer konačno spaja tehničku analizu binarnih opcija s mogućnošću trgovanja u jednom modu. Trgovanje trendovima nikad nije bilo jednostavnije.

  OptionTime, kao i većina platformi za trgovanje binarnih opcija, trguje iz preglednika. Jedina stvar koja može korisnicima onemogućiti korištenje platforme je internet veza. Nismo imali nikakvih problema prilikom trgovanja , čak i sa spuštanjem naše maksimalne propusnosti. OptionTime također nudi Trending alate u grafu dodajući ključni alat za tehničku analizu. Sveukupno platforma pruža vrlo ugodno iskustvo. Osim desktop platforme, ovaj broker je razvio i mobilnu platformu.

  OptionTime lista vrijednosnica nudi ponešto lošiji izbor u pogledu broja ukupnih sredstava, ali izvrsna struktura omogućuje više nego zadovoljavajuću diversifikaciju portfelja.

 4. OptionTime Podrška

  Korisnička podrška je osigurana kroz više razina na OptionTimeu. Prvo, osobni voditelj računa pomaže postaviti sve što je potrebno. Neki računi čak nude i naprednije tzv. Account Manager usluge, a trgovanje 1-na-1 na svim proizvodima se rijetko viđa, što je veliki plus za OptionTime.

  Redovita korisnička podrška je na raspolaganju putem telefona i live chata. Telefonski kontakt dostupan je u 20 zemalja. E-mail podrška je također tu i rado će odgovoriti na sva pitanja koja traderi imaju.

  Prednost ovog brokera je i njegov reguliran status. Većini početnika u binarnim opcijama brokeri s reguliranim statusom s pravom ulijevaju povjerenje jer moraju poštovati dodatna pravila, a korisnici imaju i zaštitnu o obliku vladinog tijela.

  OptionTime shvaća da su binarne opcije globalne, pa je tako svoju stranicu prilagodio različitim jezicima. Traderi mogu birati između engleskog, španjolskog, francuskog, talijanskog, njemačkog, ruskog, arapskog, češkog, poljskog, portugalskog, švedskog, norveškog, nizozemskog i danskog. Ovakav izbor jezika može biti samo prednost jer velik broj igrača nema engleski kao materinji jezik, a ovakav pristup definitivno olakšava trgovanje binarnim opcijama.

 5. OptionTime Informacije o transakcijama i kompaniji

  OptionTime je siguran i kvalitetan broker. To proizlazi iz činjenice da su u vezi s markets.com koji je jedan od najvećih pružatelja usluga na planeti. Oni su također regulirani, što znači da su njihovi proizvodi pregledani i njihove poslovne prakse se provjeravaju. Odgovorni su za svoje postupke. Agencije poput CySEC, FSB, FSA i drugih regulatornih tijela EU osiguravaju da traderi dobiju dobru uslugu.

  Bankarstvo s OptionTime je vrlo jednostavno, ali zahtijeva provjeru identiteta. Korisnici će morati poslati određene dokumente (kopije, scanove) brokeru kako bi se osigurala sigurnost, što zahtijeva zakonska usklađenost. Iako mnogi korisnici ovaj korak smatraju suvišnim, zapamtite kako se provjera identiteta vrši radi vaše sigurnosti.

  OptionTime podržava kreditne kartice, bankovni transfer, Skrill, WebMoney i druge usluge za polaganja i povlačenje novca. Isplata je obično brza, ali banke ponekad uzrokuju kašnjenja. Zahtjev će biti obrađen u 48 sati. Polaganje sredstava dobro funkcionira. Minimalni depozit je postavljen na 100 dolara, što je prilično niska i pristupačna svota.

 6. Trgovanje opcijama nosi visoki rizik
FBO Awards