iq option
Besplatan demo račun s
» $10.000 «
može biti tvoj…
Prijavi se
Vaš kapital je izložen riziku.
Binarne opcije su zabranjene u EEZ.

NRGbinary Recenzija

NRGbinary Recenzija
Marin Ivanović
Ovaj broker je zatvoren i više ne omogućava trgovanje binarnim opcijama. Za ovog brokera smo, nakon što nas je kontaktirao klijent, saznali kako je bio uključen u sumnjive aktivnosti. Pokušali smo razriješiti situaciju, ali neetično ponašanje ovog brokera uzrokovalo je gubitak novca našeg klijenta kod drugog brokera. Naime, NRGBinary nije imao dozvolu da trguje u... Čitaj više
Ovaj broker je zatvoren i više ne omogućava trgovanje binarnim opcijama. Za ovog brokera smo, nakon što nas je kontaktirao klijent, saznali kako je bio uključen u sumnjive aktivnosti. Pokušali smo razriješiti situaciju, ali neetično ponašanje ovog brokera uzrokovalo je gubitak novca našeg klijenta kod drugog brokera. Naime, NRGBinary nije imao dozvolu da trguje u ime svog klijenta, ali je to svejedno učinio, usprkos stalnim upozorenjima da prestane.
1
  1. Pregled stranice

  1. NRGbinary Recenzija brokera

    Ovaj broker je zatvoren i više ne omogućava trgovanje binarnim opcijama.

    Za ovog brokera smo, nakon što nas je kontaktirao klijent, saznali kako je bio uključen u sumnjive aktivnosti. Pokušali smo razriješiti situaciju, ali neetično ponašanje ovog brokera uzrokovalo je gubitak novca našeg klijenta kod drugog brokera. Naime, NRGBinary nije imao dozvolu da trguje u ime svog klijenta, ali je to svejedno učinio, usprkos stalnim upozorenjima da prestane.

  2. Trgovanje opcijama nosi visoki rizik
FBO Awards