iq option
Besplatan demo račun s
» $10.000 «
može biti tvoj…
Prijavi se
Vaš kapital je izložen riziku.
Binarne opcije su zabranjene u EEZ.

MagnumOptions Recenzija

MagnumOptions Recenzija
Ivan Kovačević
Ovaj broker je zatvoren.  MagnumOptions je nešto stariji brend u binarnim opcijama koji je 2013. doživio preporod pod novim iskusnim vodstvom. Sada nude još bolje korisničko iskustvo u trgovanju binarnim opcijama. Za našu recenziju temeljito smo testirali ovog brokera, rezultate vam predstavljamo niže u tekstu.
Ovaj broker je zatvoren.  MagnumOptions je nešto stariji brend u binarnim opcijama koji je 2013. doživio preporod pod novim iskusnim vodstvom. Sada nude još bolje korisničko iskustvo u trgovanju binarnim opcijama. Za našu recenziju temeljito smo testirali ovog brokera, rezultate vam predstavljamo niže u tekstu.
1.5
 1. Pregled stranice

 1. MagnumOptions Recenzija brokera

  Ovaj broker je zatvoren. 
  MagnumOptions je nešto stariji brend u binarnim opcijama koji je 2013. doživio preporod pod novim iskusnim vodstvom. Sada nude još bolje korisničko iskustvo u trgovanju binarnim opcijama. Za našu recenziju temeljito smo testirali ovog brokera, rezultate vam predstavljamo niže u tekstu.

 2. MagnumOptions Posebne funkcije

  Magnum Options svojim traderima pruža brojne zanimljive mogućnosti. Najbolji dio iskustva pri trgovanju binarnim opcijama s MagnumOptions je sama platforma za trgovanje. U recenziji ćemo izlistati samo najzanimljivije mogućnosti koje ovaj broker pruža.

  Globalna prisutnost MagnumOptionsa u većini zemalja svijeta nametnula je poseban tempo brokeru, tako da je od početka orijentiran na izvrsnost i konkurentsku borbu na svjetskom tržištu. MagnumOptions u tom globalnom pristupu nije imao izbora jer su globalna financijska tržišta postala integriranija no ikad prije, čime su klijentima otvorene brojne mogućnosti za profitiranje. Financijsko bogatstvo koje se dnevno stvara na financijskim tržištima je zapravo klađenje na budućnost globalne ekonomije, sada dostupno svima kroz binarne opcije.

  Svakom traderu MagnumOptionsa dodjeljuje se osobni voditelj računa koji osigurava personalizirani pristup svakom klijentu. On predstavlja direktnu vezu s brokerom. Još jedna dobra mogućnost koju MagnumOptions nudi je malo osiguranje na pozicije. Ako pozicija u koju je ušao trader ne završi dobitkom, on može dobiti povrat dijela uloženih sredstava. Premija je od 0 – 10% investirane sume. Time je osigurano postojanje minimalnog nivoa računa u bilo kojem slučaju.

  MagnumOptions svojim klijentima nudi pet različitih tipova računa:

  Mini račun

  • 500$ uplata
  • 25% bonusa
  • početni webinari
  • edukativni video
  • digitalne knjige

  Starter račun

  • 1000$ depozita
  • 30% bonusa
  • gore navedene pogodnosti
  • poziv od strane analitičara tržišta
  • analize tržišta putem emaila

  Silver račun

  • $5000 depozita
  • 50% bonusa ili 1 besplatan trade
  • sve ponuđeno u slabijim kategorijama računa
  • voditelj računa
  • 1 predavanje na Akademiji

  Gold račun

  • $10,000 depozita
  • 75% ili različite besplatne vrste tradeova
  • sve pogodnosti iz jeftinijih vrsta računa
  •  2 predavanja na Akademiji
  • webinar o signalima

  Platinum račun

  • $25,000 depozita
  • 100% bonusa ili besplatni tradeovi
  • pogodnosti iz jeftinijih računa
  • 5 predavanja na Akademiji
  • osobni kontakt brokera
  • tjedni signali
  • odobrenje isplate istog dana

  Osim ovih posebnih mogućnosti, MagnumOptions svojim klijentima dodjeljuje i razne bonuse po različitim osnovama. Najbolji način za osigurati bonus je kontakt s osobnim voditeljem računa. Ipak, preferiramo transparentnije izjašnjavanje o politici bonusa pa je nepostojanje takve informacije mali minus ovom brokeru.

 3. Vaš kapital može bit u opasnosti

  MagnumOptions Software za trgovanje

  MagnumOptions koristi najsuvremenije alate kako bi zainteresiranim traderima omogućio jednostavan pristup trgovanju brojnim financijskim imovinama preko interneta. MagnumOptions koristi binarnu platformu posljednje generacije koja omogućava brzu obradu podataka i visoku pouzdanost pri ulasku u pozicije.

  Recenzija MagnumOptionsa je pokazala kako broker u portfoliju ima i mobilnu aplikaciju koja je dostupna u App Store i Google Play trgovinama te je prilagođena iOS i Android telefonima. Zahvaljujući mobilnoj platformi traderi mogu trgovati bez obzira na to gdje se nalaze, što binarne opcije čini još pristupačnijima.

  Na MagnumOptions platformi traderi imaju izbor između velikog broja tipova binarnih opcija za trgovanje. Postoje jednostavne opcije, kao što je klasična opcija (High/Low) ili binarne opcije s duljim rokovima dospijeća, kao i super brze 60 seconds opcije, tj. Turbo-opcije. Druge vrste opcija koje smo testirali su OneTouch i sistem ljestvi (Ladder). S ovima su mogući ogromni povrati od 500%, uz više rizike, naravno.

  S MagnumOptions je traderu dostupno više od 150 raznih financijskih imovina sistematiziranih u 4 investicijske klase. Najviše je dionica i indeksa, a tu je i više od 10 parova valuta, kao i standardnih nekoliko sirovina.

 4. MagnumOptions Podrška

  MagnumOptions ima podršku aktivnu 24h, sedam dana u tjednu. Mi smo bili zadovoljni pruženom podrškom koja je bila brza, efikasna i dobro upućena u nedoumice koje muče korisnike. Korisničku podršku možete kontaktirati putem telefona, e-maila, obrasca na stranici ili live chat funkcije. No, s obzirom da svaki trader već ima osobnog voditelja računa, korisnička podrška kao takva postaje potrebna samo u nekim posebnim situacijama.

  Prednost ovog brokera je što je posvećen edukaciji. Osim FAQ dijela koji nudi odgovore na brojna pitanja koja zabrinjavaju brokere koji prvi put ulaze u svijet binarnih opcija, ali i odgovore na tehnička pitanja koja bi mogla zanimati brokere koji se planiraju registrirati na stranici MagnumOptionsa. FAQ rubrika nudi odgovore na pitanja o platformi, otvaranju računa, depozitu, trgovanju, korisničkoj podršci i 60 seconds tradeovima.

  Osim FAQ rubrike, na stranici se nalazi i Akademija koja korisnicima pruža dublji uvid u svijet binarnih opcija. Korisnici mogu birati između različitih tečajeva i materijala koji im mogu pomoći u upoznavanju i implementaciji strategija. Naša MagnumOptions recenzija je pokazala kako se sav materijal dijeli na tečaj za početnike, napredni tečaj, tečaj koji pruža dubinski uvid, tečaj o raznim aspektima binarnih opcija te e knjige.

  Nažalost, ovaj broker nudi korisničku podršku samo na engleskom jeziku i nadamo se kako će se to uskoro promijeniti.

 5. MagnumOptions Informacije o transakcijama i kompaniji

  Usluge uplate i isplate s MagnumOptions su jednostavne i direktne. Jednostavno upravljačko sučelje omogućuje brzi polog i zahtjev za povlačenjem sredstava bez puno komplikacija. MagnumOptions na svojoj web stranici prezentira sve bitne informacije za plaćanja što pozdravljamo. Zbog toga i nećemo spominjati koje su usluge podržane jer je sve dostupno na web stranici brokera. Tu im također može pomoći voditelj računa.

  Kreditne kartice su uvjerljivo najkorištenija metoda plaćanja po pitanju broja brendova koje MagnumOptions podržava. Nažalost MagnumOptions još ne podržava online lisnice poput Skrilla ili Netellera. Minimalni depozit je $200, a minimalna suma koja se može povući je $100. Vrijeme obrade zahtjeva za povlačenje je 3 radna dana ako su dostavljeni svi potrebni dokumenti.

 6. Trgovanje opcijama nosi visoki rizik
FBO Awards