iq option
Besplatan demo račun s
» $10.000 «
može biti tvoj…
Prijavi se
Vaš kapital je izložen riziku.
Binarne opcije su zabranjene u EEZ.

Postoje li pritužbe na trgovanje s IQoption brokerom? 2024

FairBinaryOptions Broker Certificate
 • Minimalni Polog €20*
 • Max. Poluga 1:30*
 • Spread EUR/USD varijabilan
 • Mobilno trgovanje Yes
 • Platforma Proprietary
 • LiveChat Yes
Izmedu 74 i 89% malih investitora je izgubilo novce trgujući CFD-e
 1. Pregled stranice

 1. *Izmedu 74 i 89% malih investitora je izgubilo novce trgujući s ovim brokerom. Razmislite možete li si priuštiti visoki rizik gubitka novca
  Upozorenje o riziku: Financijski proizvodi koje nudi ova kompanija sadrže visoku razinu rizika što može rezultirati gubitkom vaših sredstava. Nikada nemojte investirati novac čiji gubitak si ne možete priuštiti.

  IQoption je broker koji s razlogom uživa veliku popularnost na tržištu binarnih opcija. S ciljem da osvoje tržište inovativnim pristupom koji će zadovoljiti potrebe korisnika, IQoption lansira zanimljive proizvode za koje je jasno da imaju svrhu i da će biti korisni za trgovanje.

  Vidljivo je da broker ima razvijenu strategiju u proizvodnji, čime je mogućnost pritužbi na njegov račun svedena na minimum. IQoption do sada je dobivao isključivo pozitivne recenzije i vidljivo je da se broker trudi da tako i ostane.


  Teško je pronaći negativne kritike na račun IQoptiona jer broker nudi uistinu širok spektar investicijskih klasa za trgovanje i ostalih posebnih značajki koje će zadovoljiti ukus većine tradera. IQoption svakodnevno unapređuje svoje usluge te dodaje nove proizvode na ionako već dugačku listu. Tradere u trgovanju binarnim opcijama pozitivno će iznenaditi edukacijski centar koji je IQoption zamislio kao mjesto gdje traderi mogu usvojiti osnove te proširiti znanje o etici u trgovanju binarnim opcijama i samom procesu trgovanja.

  U nastavku teksta navest ćemo nekoliko značajki s kojima su traderi posebno oduševljeni kada trguju s IQoptionom, bilo da se radi o brzini, posebnim ponudama poput besplatnog demo računa ili onom što najviše privlači tradere – uistinu niskom minimalnom depozitu.

  Najbolji broker u Hrvatskoj po našem mišljenju

  Iqoption dobitnik je Fair Binary Options nagrade za najboljeg brokera binarnih opcija u Hrvatskoj za 2016. Uvažavajući potrebe korisnika broker je traderima ponudio uistinu nizak minimalni depozit kako bi približio binarno trgovanje i onim korisnicima koji ne žele ulagati visoka sredstva.

  IQoption minimalni depozit iznosi samo $10. Broker nudi tri različite vrste računa za trgovanje binarnim opcijama koji su prilagođeni različitim potrebama korisnika. Ipak, najpopularniji račun je “Real Account”jer je efikasan i pristupačan.  S minimalnim depozitom od $10 te više od 500 investicijskih klasa za trgovanje miljenik je većine tradera.

  IQoption brza registracija

  Ono što tradere najviše smeta kada žele otvoriti račun za trgovanje kod određenog brokera je sam process registracije koji ponekad izgleda kao da nema kraja. IQoption mislio je na svoje korisnike te ponudio login koji je brz i zahtjeva nekoliko jednostavnih koraka.

  U gornjem desnom uglu traderi trebaju kliknuti na login gumb te unijeti email adresu i lozinku za autorizaciju. Novi traderi moraju se prvo registrirati. Nakon što im iskoči polje za registraciju, traderi trebaju unijeti nekoliko osnovnih podataka poput imena i prezimena, email adrese i lozinke te odabrati da li žele trgovati na demo računu ili otvoriti pravi. Više o procesu registracije i značajkama koje ovaj broker nudi pročitajte u IQoption recenziji.

  IQoption demo račun

  IQoption demo račun dostupan je traderima diljem svijeta koji se registriraju kod ovog brokera. Izrazito je jednostavan za korištenje te predstavlja izvrstan način za upoznavanje s platformom i testiranje strategija u trgovanju. Demo račun može se, između ostaloga, otvoriti i putem IQoption Facebook društvene mreže. Nakon otvaranja demo računa traderi dobivaju $10000 virtualnog novca s kojim mogu trgovati.

  Upozorenje o riziku: Financijski proizvodi koje nudi ova kompanija sadrže visoku razinu rizika što može rezultirati gubitkom vaših sredstava. Nikada nemojte investirati novac čiji gubitak si ne možete priuštiti.
  *Izmedu 74 i 89% malih investitora je izgubilo novce trgujući s ovim brokerom. Razmislite možete li si priuštiti visoki rizik gubitka novca
  Izmedu 74 i 89% malih investitora je izgubilo novce trgujući CFD-e
IQOption Europe Ltd
IQoption licencira CySecIQoption
licencira
CySec
Broj licence: 247/14

IQoption članci

FBO Awards