iq option
Besplatan demo račun s
» $10.000 «
može biti tvoj…
Prijavi se
Vaš kapital je izložen riziku.
Binarne opcije su zabranjene u EEZ.

Finpari Recenzija

Finpari Recenzija
Marin Ivanović
Finpari je prevarantski broker, kako biste izbjegli trgovanje sa scam brokerima pogledajte FBO listu top brokera! U našoj Finpari recenziji upoznat ćemo vas s novim igračem u industriji binarnih opcija. Finpari je relativno nov broker, osnovan 2014., koji je uspio stvoriti odličnu platform za mnoge trader koji su brzo prepoznali njegov potencijal. Ovaj novi broker... Čitaj više
Finpari je prevarantski broker, kako biste izbjegli trgovanje sa scam brokerima pogledajte FBO listu top brokera! U našoj Finpari recenziji upoznat ćemo vas s novim igračem u industriji binarnih opcija. Finpari je relativno nov broker, osnovan 2014., koji je uspio stvoriti odličnu platform za mnoge trader koji su brzo prepoznali njegov potencijal. Ovaj novi broker nudi pregršt investicijskih klasa, ali i edukativni centar koji će korisnicima biti od velike koristi.
1.5
 1. Pregled stranice

 1. Finpari Recenzija brokera

  Finpari je prevarantski broker, kako biste izbjegli trgovanje sa scam brokerima pogledajte FBO listu top brokera!

  U našoj Finpari recenziji upoznat ćemo vas s novim igračem u industriji binarnih opcija. Finpari je relativno nov broker, osnovan 2014., koji je uspio stvoriti odličnu platform za mnoge trader koji su brzo prepoznali njegov potencijal. Ovaj novi broker nudi pregršt investicijskih klasa, ali i edukativni centar koji će korisnicima biti od velike koristi.

 2. Finpari Posebne funkcije

  Kao relativno nov broker, Finpari je morao stvoriti privlačne račune kako bi privukao nove tradere. Treutno broker nudi tri vrste računa u svom portfoliju, a minimalni depozit iznosi $250. U Finpari recenziji shvatili smo kako je jedna od najboljih kvaliteta ovog brokera što je otvoren za US klijente, što je danas rijetkost.

  Brončani račun se može otvoriti uz minimalni depozit od 250$, te garantira brzu isplatu u roku od 1 sata. Ovako brza isplata je gotovo nevjerojatna, posebno uzmemo li u obzir da najbrži brokeri isplaćuju u najkraćem roku od 24 sata. Traderi mogu očekivati i bonus od 20% na uloženi iznos. Svi korisnici dobivaju početni tečaj trgovanja putem video i tekstualnih materijala, što je odlična prilika za početnike da prošire svoje znanje prije prve trgovine.

  Srebrni račun namijenjen je traderima koji već znaju osnovna pravila trgovanja binarnim opcijama. Minimalni depozit je $1000, a u račun je uključena isplata u roku od jednog sata te edukativni materijali u koje se ubraja i Master class. Zanimljivo je što ova vrsta računa ima i demo opciju koja pomaže traderima da nauče više o strategijama, ali im i daje mogućnost da se upoznaju sa sučeljem. Sa Srebrnim računom prva tri trgovanja su bez rizika i postoji zaštita tradeova na koju se primjenjuju neka dodatna pravila. Dobro pročitajte Uvjete i pravila korištenja. Bonus je do 50%.

  Zlatni račun ne nudi samo brze isplate, nego i odlične edukativne materijale, bonuse do 100% te sve što nudi i Srebrni račun, ali i pokoji dodatak. Svaki trader dobiva voditelja računa koji mu pomaže sa savjetima i Swiss prepaid karticu. Minimalni depozit za ovu vrstu računa je $3000.

  Finpari u ponudi ima i Fixed income račune kao posebnu investicijsku ponudu. Ima predefiniranu razinu povrata i broker garantira potpuni povrat novca bez obzira na tržišne trendove.

  Kao što se vidi u Finpari recenziji, bonus se nudi svim traderima, bez obzira na vrstu računa, ali uz bonuse dolaze određene stavke koje treba poštovati. Svaki bonus mora dosegnuti turnover od 20x u roku od 3 mjeseca prije zahtjeva za isplatom. Ako se ne dosegne ta razina, bonus se otkazuje i uklanja s računa. Uvjeti korištenja ovog brokera su veoma detaljni kada se radi o bonusima, pa savjetujemo da ih pročitate prije nego prihvatite bonus. Ako trader greškom prihvati bonus, samo trebaju kontaktirati službu za korisnike u roku od tri radna dana i broker će ukloniti neželjeni bonus s računa.

 3. Vaš kapital može bit u opasnosti

  Finpari Software za trgovanje

  Finpari koristi SpotOption platformu koja ej dobro dizajnirana i laka za korištenje. Kombinacija jarkih boja dobro predstavlja dinamični svijet binarnih opcija, ali stranica je i dalje oku ugodna. Tijekom Finpari recenzije, primijetili smo kako korisnici mogu lako pratiti svoje tradeove te čak i pratiti uspješne tradere i razvijati strategije zahvaljujući SpotFollow funkciji. Traderi mogu birati između tradicionalnih opcija kao što su high/low, one touch, 60 seconds, long term, pair i ladder opcije te između nekoliko vremena dospijeća.

  Ovaj broker ima desktop platformu, ali i aplikaciju za iOS i Android uređaje. To traderima omogućuje da uvijek imaju pregled svojih uloga na dlanu, bez obzira gdje se nalaze. Mobilna aplikacija ima nekoliko vrsta trgovanja kao high/low, one touch i 60 seconds, a traderi mogu pratiti i svoj račun te portfolio. Iako je vrsta opcija ograničena, i dalje je dobro da broker ima mobilnu verziju u ponudi.

  Za sve koji su neodlučni oko svojih tradeova, tu je auto trading. Finpari nudi autotrading na Binary Option Robotu, jednom od najboljih auto trading softwarea na svijetu. On je siguran i jednostavan za korištenje te je idealan za početnike u binarnim opcijama, ali i za neodlučne tradere.

 4. Finpari Podrška

  Finpari platforma dostupna je na pet jezika: engleskom, ruskom, španjolskom, francuskom i tajlandskom, što je odlično za sve tradere koji ne govore tečno engleski. Tijekom Finpari recenzije, otkrili smo kako se služba za korisnike može kontaktirati na dva načina. Jedan način je klasični telefonski poziv, a Finpari ima podršku na šest telefonskih brojeva (za tržište Australije, Rusije, Hong Konga, Tajlanda, Singapura i SAD-a). Pa korisnici mogu odabrati broj koji im odgovara. Postoji i opcija live chata koja je uvijek korisna i brza.

  Za sve koji vole sami doći do rješenja, tu je FAQ rubrika. Iako je dobro dizajnirana i laka za korištenje, tijekom Finpari recenzije smo primijetili da ne zalazi dovoljno duboko u detalje. Pruža odgovore samo na najosnovnija pitanja o dostupnim načinima trgovanja, korisničkim računima, samom trgovanju, sigurnosti i općenito binarnim opcijama. FAQ može biti dobra polazišna točka za istraživanje prije registracije, ali u slučaju ozbiljnijih problema i nedoumica svakako kontaktirajte službu za korisnike.

 5. Finpari Informacije o transakcijama i kompaniji

  Finpari svojim klijentima obećava siguran i pouzdan transfer novca. Minimalan depozit je 250$, a može se uplatiti na više načina. Ovaj broker prihvaća kreditne i debitne kartice, PayPal, Webmoney, Qiwi Wallet, Perfect Money, OKPay, transfer novca i Neteller. Ovisno o odabranoj metodi, primjenjuju se različite takse, tako da pročitajte njihov odličan vodič o metodama plaćanja.

  Iste metode mogu se koristiti i za isplatu, s tim da je najniža moguća isplata $50 što je prosjek među brokerima. Imajte na umu kako je isplata novca za tradere koji nisu prihvatili bonus moguća tek nakon jednog turnovera. Naša Finpary recenzija je pokazala kako u ovom slučaju Finpari naplaćuje pristojbu od 1% od ukupnog iznosa za isplatu ili 20$ (koji god je iznos viši).

  Traderi koji prihvate bonus, plaćaju pristojbu od 3,5% ili 20$, koji god iznos je viši. Za svaku isplatu koja uključuje direktni transfer novca na račun, postoji dodatna pristojba od 50$. Ako trader želi isplatu prije nego što je ispunio zadani turnover, plaća još jednu taksu od 20%.

  Iako Finpari obećava brzo procesuiranje zahtjeva za isplatom, to ne znači da će novac istog dana biti na računu. Broker podsjeća tradere kako ponekad treba i 10 radnih dana, ovisno o odabranoj metodi, dobu godine i sl., ali da cijeli proces traje 5-6 radnih dana.

 6. Trgovanje opcijama nosi visoki rizik
FBO Awards