iq option
Besplatan demo račun s
» $10.000 «
može biti tvoj…
Prijavi se
Vaš kapital je izložen riziku.
Binarne opcije su zabranjene u EEZ.

DawedaExchange Recenzija

DawedaExchange Recenzija
Marin Ivanović
Ovaj broker je zatvoren. Umjesto toga pokušajte trgovati s IQoption-om. DawedaExchange je novi sistem za trgovanje binarnim opcijama, koji je već okupio iznenađujući broj korisnika koje je privukao novi način trgovanja. Ovaj sistem binarnih opcija obećava pravednu igru, cjelokupni povrat, a k tomu omogućuje korisnicima i potpunu kontrolu nad njihovim novcem. Za više informacija o... Čitaj više
Ovaj broker je zatvoren. Umjesto toga pokušajte trgovati s IQoption-om. DawedaExchange je novi sistem za trgovanje binarnim opcijama, koji je već okupio iznenađujući broj korisnika koje je privukao novi način trgovanja. Ovaj sistem binarnih opcija obećava pravednu igru, cjelokupni povrat, a k tomu omogućuje korisnicima i potpunu kontrolu nad njihovim novcem. Za više informacija o DewedaEchange pročitajte daljnju recenziju.
1
 1. Pregled stranice

 1. DawedaExchange Recenzija brokera

  Ovaj broker je zatvoren. Umjesto toga pokušajte trgovati s IQoption-om.

  DawedaExchange je novi sistem za trgovanje binarnim opcijama, koji je već okupio iznenađujući broj korisnika koje je privukao novi način trgovanja. Ovaj sistem binarnih opcija obećava pravednu igru, cjelokupni povrat, a k tomu omogućuje korisnicima i potpunu kontrolu nad njihovim novcem.

  Za više informacija o DewedaEchange pročitajte daljnju recenziju.

 2. DawedaExchange Posebne funkcije

  DawedaExchange recenzija je pokazala kako ova binarna burza podrazumijeva da traderi uplaćuju tradeove jedni protiv drugih, a ne protiv samog brokera, što ovu vrstu trgovanja čini nevjerojatno zanimljivom, pa je lako pomisliti kako dodatne funkcionalnosti nisu niti potrebne.

  Minimalni depozit je samo $100, što je veoma razuman iznos koji je prihvatljiv čak i početnicima.

  Jedna od brojnih prednosti trgovanja na ovoj platformi je i demo račun. Demo je potpuno besplatan i zahtijeva samo jednostavnu registraciju s osnovnim osobnim podacima. Kada trguju da DawedaExchange demo računu, traderi mogu trgovati virtualnim novcem bez ograničenja. Ovo je ujedno i fantastičan način da traderi nauče trgovati na binarnoj burzi.
  DawedaExchange recenzija pokazala je kako ova platforma služi kao neutralna strana, jer traderi ne trguju protiv brokera. Ipak, potrebno je platiti taksu od $0,5 na svaki trade.
  DawedaExchange ima i reguliranog robota za automatsko trgovanje.

 3. Vaš kapital može bit u opasnosti

  DawedaExchange Software za trgovanje

  DawedaExchange stvorio je vlastitu stranicu za trgovanje binarnim opcijama, kao i aplikacije za iOS i Android. Ove aplikacije koristan su dodatak svakom trgovačkom portfoliju, budući da traderi često preferiraju trgovanje binarnim opcijama dok su u pokretu i ne žele biti ograničeni samo trgovanjem kod kuće i prikovani za ekran od računala, već obavljati trgovanja kada i gdje stignu i žele.

  Trgovačka platforma jednostavna je za korištenje i svakom omogućava brzo snalaženje, prije svega jer nudi izvrstan pregled svih aktivnih trgovanja. Traderi mogu odabrati preferirane investicijske klase i smjestiti ih u poseban prozor ili jednostavno iskoristiti postojeći u kojem su sve klase navedene i birati.

  Traderima je dostupna samo high/low opcija, a vremena dospijeća variraju ovisno o odabranoj investicijskoj klasi, a protežu se od 5min do onih koje traju do kraja dana.

 4. DawedaExchange Podrška

  DawedaExchange korisnička podrška dostupna je korisnicima za sva pitanja i zahtjeve. Stupiti u kontakt s njom moguće je putem elektroničke pošte, telofonom ili pak putem online obrasca. Kao manu moramo navesti nedostatak live chat mogućnosti, budući da su binarne opcije još uvijek nepoznanica i mnogi potencijalni klijenti preferiraju uslugu „na licu mjesta“ kako bi što bolje shvatili o čemu se radi.

  Pored engleskog, stranica je dostupna i na ruskom, njemačkom, francuskom i arapskom jeziku.

  DawedaExchange svojim klijentima nudi edukativne materijale u obliku knjige i raznih kratkih vodiča. U njima su sadržane pretežito informacije o strategijama i drugim aspektima trgovanja binarnim opcijama, ali i korisni savjeti. Korisnici također mogu isprobati platformu i uvježbati svoje vještine trgovanja binarnim opcijama pomoću besplatnog DawedaExchange demo računa.

 5. DawedaExchange Informacije o transakcijama i kompaniji

  DawedaExchange je u vlasništvu tvrtke DawedaExchange Limited. Reguliran je od strane CySec pod brojem licence 289/16. To bi traderi mogli vidjeti kao potvrdu da DawedaExchange nije prevara.

  Minimalna uplata iznosi $100, dok se minimalni iznos za isplatu ne spominje. Budući da se radi o bitnoj informaciji, trebala bi biti navedena ako ne na stranici onda u odjeljku FAQ, stoga ovaj nedostatak smatramo propustom od strane DawedaExcangea.

  Prilikom uplata i isplata klijenti mogu koristiti razne načine za prijenos novca:

  • Visa
  • MasterCard
  • Maestro
  • Diners
  • Skrill
  • Webmoney

  Svi zahtjevi za isplate obrađuju se u roku od 24h, ali imajte pri umu da sam prijenos novca, odnosno njegovo trajanje, ovisi o metodi kojom se obavljaju transakcije, tako da može trajati i do tjedan dok iznos isplate bude vidljiv na računu klijenta.

 6. Trgovanje opcijama nosi visoki rizik
FBO Awards