iq option
Besplatan demo račun s
» $10.000 «
može biti tvoj…
Prijavi se
Vaš kapital je izložen riziku.
Binarne opcije su zabranjene u EEZ.

CryptoCode Recenzija 2023

FairBinaryOptions Broker Certificate
 • Minimalni Polog $250
 • Max. Poluga -
 • Spread EUR/USD -
 • Mobilno trgovanje Yes
 • Platforma Proprietary
 • LiveChat Yes

CryptoCode je software za automatsko trgovanje kojem je primarni fokus trgovanje kriptovalutama i forex parovima zahvaljujući naprednom algoritmu. CryptoCode software je u potpunosti besplatan, što će usrećiti mnoge tradere, posebno ako imaju ograničena sredstva na računu. Ovaj software za automatsko trgovanje se primarno bazira na naprednom algoritmu koji pomaže korisnicima da pronađu tradeove te ih dostavlja direktno na platformu putem signala.

CryptoCode recenzija će pomoći našim čitateljima da saznaju više o ovom jedinstvenom softwareu za trgovanje, računima koje ima u ponudi, procesu registracije, korisničkoj podršci te metodama uplate I isplate. Pročitajte našu CryptoCode recenziju za više informacija.

 1. Pregled stranice

 1. CryptoCode Posebne funkcije

  CryptoCode software nema posebne pakete računa za različite vrste tradera. I dok će neki korisnici ovo smatrati nedostatkom, imajte na umu kako ovo znači da svi korisnici imaju jednaku priliku trgovati i jednake uvjete korištenja kada se radi o alatima i drugim značajkama. Demokratski pristup je definitivno nešto što se ne smije zanemariti.

  CryptoCode Registracija

  CryptoCode registracija nije komplicirana. Prvi korak u registraciji je da odete na web stranicu softwarea gdje ćete pronaći online obrazac s desne strane. Obrazac ima dva polja: za ime i prezime te email adresu. Nakon što unesete te podatke, stranica će vas preusmjeriti na nešto detaljniji online obrazac gdje morate popuniti informacije poput broja telefona i lozinke. Zapamtite lozinku i držite je na sigurnom jer će vam biti potreban u budućnosti prilikom svakog ulaska u sučelje za trgovanje.

  CryptoCode Brokeri

  Odmah nakon uspješne registracije CryptoCode će vas preusmjeriti na sučelje za trgovanje gdje ćete biti povezani s brokerom. Ovaj korak je od krucijalne važnosti, jer je nužno da imate brokera prije nego počnete trgovati. CryptoCode nije broker, nego software za automatsko trgovanje. Svi dostupni brokeri s ove platforme se čine solidnima, a vas će spojiti s brokerom koji je najbolji za vašu geolokaciju. Nakon toga morate napraviti depozit u iznosu od $250. Taj iznos koristit će se isključivo u svrhu trgovanja, a CryptoCode vam neće naplatiti nikakve dodatne pristojbe ili takse, prije, tijekom ili nakon trgovanja.

  CryptoCode Bonus

  CryptoCode software nema u ponudi posebne promocije i bonuse. Ipak, ako želite bonus, uvijek možete provjeriti nudi li vaš broker tu opciju. Imajte na umu kako postoje posebni uvjeti korištenja koji se odnose na bonuse. Pročitajte ih pažljivo prije nego prihvatite bonus jer ti uvjeti utječu na uvjete isplate.

 2. CryptoCode Software za trgovanje

  CryptoCode je uistinu poseban software koji naglašava svoju sposobnost da pomogne korisnicima iskoristiti preokrete na tržištu zahvaljujući 24/7/365 signalima koje generira napredni algoritam za trgovanje. Također, ovaj software se temelji na web tehnologiji što znači da korisnici ne moraju preuzeti niti instalirati programe. Sve što trebate učiniti je posjetiti web stranicu u svom omiljenom internetskom pregledniku i pristupiti sučelju putem vaših korisničkih podataka.

  CryptoCode korisničko sučelje pruža odličan pregled nad svim elementima krucijalnim za trgovanje. U meniju koji se nalazi s lijeve strane pronaći ćete povijest trgovanja, aktivne tradeove, mjesto za depozite i signale. Također, CryptoCode moguće je koristiti na mobilnom uređaju. Ova mogućnost će učiniti vaše trgovanje mnogo pristupačnijim jer ne morate čekati dolazak kući kako biste trgovali. Sve svoje tradeove nosite u džepu i imate na dlanu. Platforma nudi i dva filtera – buy i sell. Oni će vam pomoći da odaberete signale u skladu sa svojim osobnim preferencama.

  Korisničko sučelje odlikuje diskretan i elegantan dizajn. Čak i korisnici koji nikada prije nisu koristili software za automatsko trgovanje neće imati problema u pronalaženju onoga što ih zanima. Minimalni ulog je $25.

  Izmedu 74 i 89% malih investitora je izgubilo novce trgujući CFD-e
 3. CryptoCode Informacije o korisničkoj podršci

  Kada smo posjetili CryptoCode web stranicu tijekom ove recenzije, odmah smo primijetili kako ovaj software za automatsko trgovanje ima live chat korisničku podršku. Live chat je omiljen izbor brojnih korisnika, jer omogućuje gotovo instant pristup usluzi za trgovanje. Ne morate pisati duge emailove i objašnjavati što se dogodilo, dovoljno je pričati s agentom. Tijekom naše CryptoCode recenzije smo testirali ovu funkcionalnost i moramo izraziti zadovoljstvo brzim odgovorom agenta. Dobro je znati kako prije razgovora s agentom morate unijeti ime i email adresu, čak i ako niste CryptoCode klijent. Agent nam je odgovorio na tečnom engleskom jeziku.

  Korisnici koji imaju pitanja vezana uz software ne trebaju zazirati od korištenja live chata. Postoji i mala FAQ rubrika za korisnike koji žele znati više, ali pokriva odgovore samo na osnovnija pitanja. Kada se radi o obrazovanju, softwarei za automatsko trgovanje u pravilu ne pružaju literaturu i webinare, jer je to zadatak brokera.

  Platforma za trgovanje dostupna je isključivo na engleskom jeziku.

  Izmedu 74 i 89% malih investitora je izgubilo novce trgujući CFD-e
 4. CryptoCode Informacije o transakcijama i kompaniji

  Važno je još jednom podsjetiti naše čitatelje kako CryptoCode nije broker, nego auto trading software. To znači da on ne prihvaća niti jedan oblik financijske transakcije. Svi depoziti i isplate odvijaju se isključivo s brokerom koji vam je dodijeljen odmah nakon što je dovršen proces registracije.

  Minimalni depozit je u pravilu oko $250, dok minimalna isplata može ovisiti ne samo o brokeru, nego i o metodi plaćanja. Npr. bankovni transferi obično uključuju i više pristojbe i takse i imaju veća ograničenja. Najpopularniji brokeri prihvaćaju cijeli niz metoda plaćanja, ali kreditne kartice su bile i ostale najpopularnija metoda koja je prihvaćena diljem svijeta.

  Također, neki korisnici možda već imaju otvoren račun s brokerom. Važno je razumjeti kako taj račun ne može biti povezan s CryptoCodeom. Kako bi došlo do uspješnog povezivanja CryptoCode algoritma i brokera, nužno je otvoriti novi račun s brokerom, prateći upute na korisničkom sučelju.

 5. Izmedu 74 i 89% malih investitora je izgubilo novce trgujući CFD-e
FBO Awards