iq option
Besplatan demo račun s
» $10.000 «
može biti tvoj…
Prijavi se
Vaš kapital je izložen riziku.
Binarne opcije su zabranjene u EEZ.

BossCapital Recenzija

BossCapital Recenzija
Ivan Kovačević
Ovaj broker je zatvoren.  Boss Capital osnovan je 2014. godine. Relativno novi u svijetu brokera, imaju misiju binarne opcije učiniti isplativima svima koji žele trgovati. Ova vrsta posvećenosti se vidi kroz sve njihove usluge. Boss Capital je osnovala grupa iskusnih analitičara koji žele ponuditi svoje usluge na širem tržištu stvaranjem bogatog iskustva trgovanja. Nude dugi popis... Čitaj više
Ovaj broker je zatvoren.  Boss Capital osnovan je 2014. godine. Relativno novi u svijetu brokera, imaju misiju binarne opcije učiniti isplativima svima koji žele trgovati. Ova vrsta posvećenosti se vidi kroz sve njihove usluge. Boss Capital je osnovala grupa iskusnih analitičara koji žele ponuditi svoje usluge na širem tržištu stvaranjem bogatog iskustva trgovanja. Nude dugi popis vrijednosnica za trgovanje, različite načine trgovanja, te imaju kvalitetnu korisničku podršku i druge mogućnosti. BossCapital je naš najbolji broker u 2014.
1
 1. Pregled stranice

 1. Boss Capital Recenzija brokera

  Ovaj broker je zatvoren. 

  Boss Capital osnovan je 2014. godine. Relativno novi u svijetu brokera, imaju misiju binarne opcije učiniti isplativima svima koji žele trgovati. Ova vrsta posvećenosti se vidi kroz sve njihove usluge. Boss Capital je osnovala grupa iskusnih analitičara koji žele ponuditi svoje usluge na širem tržištu stvaranjem bogatog iskustva trgovanja. Nude dugi popis vrijednosnica za trgovanje, različite načine trgovanja, te imaju kvalitetnu korisničku podršku i druge mogućnosti. BossCapital je naš najbolji broker u 2014.

 2. Boss Capital Posebne funkcije

  Postoji pet različitih programa lojalnosti koje možete izabrati s BossCapitalom. Programi su osmišljeni “po mjeri” za individualne tradere, čime se u recenziji BossCapitala još jednom pokazala njihova predanost pružanju kvalitetne usluge svim vrstama tradera.

  Boss Capital Standard

  • minimalno 200 $ početni depozit
  • 30% bonusa
  • e-knjiga,
  • pristup Akademiji binarnih opcija
  • Boss Capital Executive račun
  • počinje od $ 1000,
  • 40% bonusa
  • žurne isplate,
  • jedan sat strategije
  • jedna bezrizična pozicija

  Boss Capital Gold

  • početni depozit od $ 5000,
  • 50% bonusa
  • Isti dan isplate,
  • osobni manager računa,
  • 3 lekcije strategije
  • 3 bezrizične pozicije,
  • profesionalna analiza trgovanja

  Boss Capital Platinum

  • počinje na 10.000 $,
  • 5 lekcija strategije trgovanja
  • 5 bezrizičnih pozicija,
  • 86% profita na Forex i Indeksne pozicije
  • pristup VIP webinarima
  • signali

  Boss Capital VIP račun

  • 50.000 $ početnog uloga,
  • sve mogućnosti prethodnih računa
  • 15 bezrizičnih pozicija,
  • 15 lekcija strategije
  • 89% profita na sve pobjedničke pozicije

  Boss Capital svojim klijentima nudi razne pogodnosti i bonuse koji nisu obavezni. Svaki trader može sam odabrati želi li prihvatiti bonus ili ne, jer svaki bonus sa sobom nosi određeni broj pravila. Obavezni turnover koji je uvjet za isplatu bonusa, varira od veličine isplaćenog bonusa, pa prije nego ga prihvatite, provjerite sve detalje s korisničkom službom.

  Recenzija Boss Capital brokera je pokazala kako ovaj broker nudi i izrazito koristan demo račun koji je jedna od najboljih metoda učenja o binarnim opcijama. Traderi dobivaju priliku trgvati virtualnim novcem na platformi te tako upoznati korisničko sučelje i testirati strategije.

 3. Vaš kapital može bit u opasnosti

  Boss Capital Software za trgovanje

  Boss Capital se nastoji u trgovanju služiti najboljom tehnologijom kako bi binarne opcije bile dostupne i jednostavne za korištenje svima. Platforma za trgovanje binarnim opcijama Boss Capitala je jednostavna i lagana za korištenje. Na raspolaganju su različite binarne opcije: osim tradicionalne visoka/niska, postoje One Touch, Boundary i kratkoročna. Imaju više od 150 vrijednosnica, s gotovo 30 indeksa koji pokrivaju sve regije svijeta. To je ugodno iznenađenje s obzirom na to da su relativno nov binarni broker. Ostale temeljne vrijednosnice uključuju sirovine, valute i pojedinačne dionice. Postoji za svakoga ponešto kako bi se zadovoljili različiti ukusi u trgovanju binarnim opcijama. Široki popis imovine je odličan način da se proširi mogućnosti zarade.

  Boss Capital se bazira na naprednoj TechFinancials platformi, a sama web stranica je lijepo i pregledno dizajnirana. Ugodne boje i čist dizajn omogućuju lako snalaženje čak i početnicima u binarnim opcijama, zahvaljujući jednostavnoj navigaciji. Kako je jedan od glavnih kriterija odabira brokera usmjerenost njegove platforme prema korisniku, možemo reći kako je Boss Capital u potpunosti zadovoljio taj kriterij.

  Naša recenzija Bocc Capitala pokazala je kako ovaj broker ima i mobilnu aplikacija. Aplikacija je dostupna u GooglePlay trgovini, a namijenjena je androidima. Nažalost, iOS verzija još uvijek nije dostupna, ali nadamo se da će se i to uskoro promijeniti jer mobilno trgovanje postaje sve popularnije i traženije.

 4. Boss Capital Podrška

  Uspjeh tradera je cilj Boss Capitala. Iz tog razloga nastoje pružiti pristupačnu službu za korisnike. Podrška klijentima koji nailaze na poteškoće postoji na 8 jezika čime je zajamčena globalna pokrivenost. Help desk je na raspolaganju klijentima i tijekom vikenda, što znači da pruža podršku 24/7. Korisnici mogu nazvati korisničku podršku, poslati e-mail ili koristiti Live chat na web stranici brokera. Boss Capital korisnička podrška je prijateljska i korisna. Vjerujemo da je voditelj računa koji je dodijeljen svakom traderu, počevši s Gold računom, odličan izbor za sve klijente.

  Recenzija Boss Capitala je pokazala kako ovaj broker uistinu čini sve u svojoj moći da obrazuje svoje korisnike. O tome svjedoči i dio web stranice posvećen edukaciji pod nazivom Trading Academy. Tamo korisnici mogu pronaći pregršt zanimljive literature. Čitateljima Akademije na raspolaganju stoje eknjige, video tečajevi, i webinari koji će biti korisni traderima različitih razina znanja. Boss Capital na svojim stranicama ima i korisnu FAQ sekciju gdje odgovara na najčešća tehnička pitanja koja muče nove brokere. Upravo ovaj dio stranice može biti odlična polazna točka za pronalaženje informacija prije kontaktiranja službe za korisnike.

   

 5. Boss Capital Informacije o transakcijama i kompaniji

  Postoji mnoštvo mogućnosti za uplatu sredstava na trgovački račun s BossCapitalom. Sporiji transferi su kao i uvijek s bankovnim transferom. Kreditne kartice su podložne manjim troškovima i vremenu čekanja. Također su dostupne i elektroničke opcije plaćanja.  Budući da je PCI compliant, Boss Capital neće zadržati podatke kreditnih kartica kupaca.

  Minimalni depozit za bankovni transfer je $500 ili protuvrijednost u drugim valutama. Polaganje sredstava je vrlo jednostavno, potrebno je proći samo kroz tri koraka na platformi. Nema naknada i može se početi trgovati odmah! Dostupne valutne opcije koje možete izabrati na početku su USD, euro, britanska funta, japanski jen, australski dolar, kanadski dolar i ruska rublja Povlačenje se razlikuje ovisno o paketu računa. Uz standardni račun je dozvoljeno jedno besplatno povlačenje, uz uobičajenih 5-7 dana čekanja. Minimalni iznos za isplatu je $100.

  Ostali računi nude žurno povlačenje novca (Executive, Gold) ili čak isti dan. Povlačenje sredstava s Platinum i VIP računima je bez naknade. Standardna naknada za povlačenje je 30 dolara kada se vrši dodatna isplata po mjesecu.

 6. Trgovanje opcijama nosi visoki rizik
FBO Awards