iq option
Besplatan demo račun s
» $10.000 «
može biti tvoj…
Prijavi se
Vaš kapital je izložen riziku.
Binarne opcije su zabranjene u EEZ.

AnyOption Recenzija

AnyOption Recenzija
Marin Ivanović
Ovaj broker nije dostupan za trgovanje binarnim opcijama! AnyOption je pokrenut krajem 2008. godine i predstavlja reklamira se kao jedna od najboljih online platformi za binarne opcije, s više od 200 različitih vrijednosnih klasa za trgovanje. Njihova podrška je na dobrom glasu, a besplatna mjesečna isplata dobitaka funkcionira brzo i uredno. Povrh svega toga, pružaju zanimljive... Čitaj više
Ovaj broker nije dostupan za trgovanje binarnim opcijama! AnyOption je pokrenut krajem 2008. godine i predstavlja reklamira se kao jedna od najboljih online platformi za binarne opcije, s više od 200 različitih vrijednosnih klasa za trgovanje. Njihova podrška je na dobrom glasu, a besplatna mjesečna isplata dobitaka funkcionira brzo i uredno. Povrh svega toga, pružaju zanimljive mogućnosti trgovanja. Kako biste saznali više, molimo pročitajte našu punu recenziju AnyOptiona.
1.5
 1. Pregled stranice

 1. AnyOption Recenzija brokera

  Ovaj broker nije dostupan za trgovanje binarnim opcijama!

  AnyOption je pokrenut krajem 2008. godine i predstavlja reklamira se kao jedna od najboljih online platformi za binarne opcije, s više od 200 različitih vrijednosnih klasa za trgovanje. Njihova podrška je na dobrom glasu, a besplatna mjesečna isplata dobitaka funkcionira brzo i uredno. Povrh svega toga, pružaju zanimljive mogućnosti trgovanja. Kako biste saznali više, molimo pročitajte našu punu recenziju AnyOptiona.

 2. AnyOption Posebne funkcije

  Zbog odluke CySEC-a, ovaj regulirani broker više ne daje bonuse.

  Kada otvorite korisnički račun, možete očekivati poziv od predstavnika AnyOptiona koji će vas uputiti u sve mogućnosti koje vam kao novom korisniku stoje na raspolaganju. AnyOption ne oglašava svoje bonuse i ne otkriva bilo kakve podatke o svom programu za VIP korisnike.

  Kada se registrirate, bit će vam ponuđeno mnoštvo mogućnosti koje odgovaraju vašim potrebama ovisno o iznosu koji želite uložiti. Mi smo dobili ponudu za 25% bonusa na prvi polog, no također i uvjerenje da bismo, ako nam je to važno, mogli dobiti i veći bonus.

  Imate tri mjeseca za uporabu bonusa i možete pratiti njegovo stanje kroz „moj korisnički račun“. Molimo imajte na umu da iznos bonusa nije najvažniji faktor koji biste trebali tražiti kao novi korisnik. Kada smo trgovali kako bismo napisali recenziju AnyOptiona, uspjelo nam je upotrijebiti bonus uz pomoć naših stručnjaka za trgovanje.

 3. Vaš kapital može bit u opasnosti

  AnyOption Software za trgovanje

  AnyOption je razvio vlastitu platformu za trgovanje i stoga predstavlja jedinstveno iskustvo. Vrlo je lako kretati se po platformi, te njen elegantan dizajn čini pronalazak svega što tražite vrlo jednostavnim.

  Nakon što ste kupili opciju, lako je pratiti vaše aktivne tradeove. Možete im pristupiti u obliku tablice koja na uzbudljiv način prikazuje njihovo kretanje i konačne ishode.

  Također možete pronaći posebne vikend ponude koje vam tijekom vikenda omogućavaju trgovanje pod uvjetima samo jednog dosezanja cijene.

  Možete trgovati putem svog iPhonea, kao i Androida.

  AnyOption je po svom popisu ‘asseta’ dostupne za trade jedan od najvećih brokera u području binarnih opcija. Možete trgovati preko 200 različitih predmeta, što je više nego dvostruko u odnosu na ponudu većine drugih brokera.

  Moramo spomenuti samo jednu negativnu stvar: proviziju u iznosu od 50 centi na većinu High/Low opcija. To nije važno ako imate uložene velike iznose, no za početničke trgovce to bi u ulaganju od 25 $ moglo stvoriti razliku od 2%.

  AnyOption je također osmislio Bubbles – novi, inovativni način binarnog trgovanja koji pomaže trgovcima vizualizirati svoja ulaganja unutar mjehurića prikazanog na dijagramu. Trgovac mora odrediti predmet, iznos i datum isteka, te nacrtati mjehurić. Ako mjehurić cijene dotakne mjehurić kojeg ste stvorili, to znači da je vaše ulaganje ostvarilo dobit. Ova vrsta trgovanja je dostupna samo na AnyOptionu.

 4. AnyOption Podrška

  Služba za korisnike je na AnyOptionu besprijekorna. Za dolazak do pomoći putem chata smo morali čekati tek 5-10 sekundi, a kada smo podnijeli svoju osobnu iskaznicu na uvid, odobrena je u manje od tri sata. Ovaj proces inače često traje danima.

  Web stranica je prevedena na više od 15 jezika, što iz globalne perspektive čini AnyOption najboljim pružateljem usluga.

 5. AnyOption Informacije o transakcijama i kompaniji

  AnyOption drži sredstva svojih korisnika na odvojenim bankovnim računima, u skladu s CySEC pravilima.

  Dopušteno vam je jednom mjesečno besplatno povući novac, neovisno o tome koliki ste iznos položili. Ovo smatramo izvrsnom razinom usluge, pogotovo za nove trgovce koji trguju malim iznosima i koji bi najčešće morali platiti naknadu. Ako naložite isplatu više od jednom mjesečno, biti će vam naplaćeno 30$ za pokrivanje troškova koje uvjetuju banke.

  Kako biste izvršili isplatu, morate poslati svoju osobnu iskaznicu s fotografijom i dokaz adrese stanovanja.

  Kako biste primali svoje isplate, morate isprintati, potpisati i vratiti jedan dokument. Nama je potvrda stigla elektroničkom poštom unutar 24 sata.

  AnyOption ima punu licencu CySeca i stoga mu je pravno dopušteno oglašavati se i poslovati na području EU.

 6. Trgovanje opcijama nosi visoki rizik
FBO Awards