iq option
Besplatan demo račun s
» $10.000 «
može biti tvoj…
Prijavi se
Vaš kapital je izložen riziku.
Binarne opcije su zabranjene u EEZ.

Kako koristiti 365trading mobilnu aplikaciju?

 1. Pregled stranice

 1. 365trading je broker koji se ističe svojom jedinstvenom platformom za trgovanje binarnim opcijama koja je dostupna i putem mobilnih i tablet uređaja. 365trading aplikacije su jednostavne za korištenje te omogućuju trgovanje bez obzira na to gdje se korisnik nalazi. Mobilna aplikacija 365tradinga je dizajnirana tako da pruža odličan pregled: neonski zeleni i crveni svijećnjaci se fantastično ističu na sivoj pozadini, a kontrolne funkcije za trgovanje se nalaze na dnu ekrana.

  Zahvaljujući 365tradig mobile appu, svi korisnici mogu u bilo kojem trenutku provjeriti stanje na tržištu i odabrati žele li trgovati ili ne. Samim time, ne propuštaju izgubljene prilike, ali i uvijek znaju što se događa.

  365trading app mobile

  365trading mobilni app je jednostavan za korištenje i navigaciju. Platforma je u potpunosti prilagođena korištenju na malom ekranu s touch screenom, istovremeno pružajući napredno i sofisticirano iskustvo trgovanja na kakvo su 365trading korisnici navikli.

  Još važnije, preuzimanjem 365trading appa, korisnici uvijek mogu trgovati binarnim opcijama, bez obzira gdje se nalaze i koliko je sati. Nisu ovisni o stolnom računalu niti ograničeni u procesu trgovanja binarnim opcijama. 365trading mobilna aplikacija poslužit će prije svega traderima koji uvijek žele biti u centru zbivanja i znati kretanje tržišta kako ne bi propustili priliku za ostvarivanje profita.

 2. Trgovanje opcijama nosi visoki rizik
FBO Awards