HighLow Recenzija

HighLow Recenzija
Marin Ivanović
HighLow je atraktivna i regulirana platforma za trgovanje binarnim opcijama. Odlučili smo se na recenziju HowLow brokera jer smo osjetili da je to još jedna dobra platforma koju možemo predstaviti traderima iz Australije, Europe, Afrike i Bliskog Istoka. Traderi s područja Sjedinjenih Američkih Država ne mogu koristit HighLow brokera, ali mogu isprobati neke druge brokere... Čitaj više
HighLow je atraktivna i regulirana platforma za trgovanje binarnim opcijama. Odlučili smo se na recenziju HowLow brokera jer smo osjetili da je to još jedna dobra platforma koju možemo predstaviti traderima iz Australije, Europe, Afrike i Bliskog Istoka. Traderi s područja Sjedinjenih Američkih Država ne mogu koristit HighLow brokera, ali mogu isprobati neke druge brokere koji podržavaju trgovanje s istog područja. HighLow broker je vrlo jednostavan za korištenje i nema nepotrebnih i neželjenih informacija s kojima se traderi često suočavaju. Platforma je prvenstveno fokusirana za trgovanje binarnim opcijama. Odlično sučelje pomoglo nam je shvatiti kako izgleda trgovanje s HighLow brokerom tijekom same recenzije. Ako želite saznati više o vrstama opcijama i uvjetima usluge ovog brokera, pročitajte ostatak recenzije. HighLow je dobitnik nagrade za podršku „FBO Best Support Award“ u 2015. godini.
5
 1. Pregled stranice

 1. HighLow Recenzija brokera

  HighLow je atraktivna i regulirana platforma za trgovanje binarnim opcijama. Odlučili smo se na recenziju HowLow brokera jer smo osjetili da je to još jedna dobra platforma koju možemo predstaviti traderima iz Australije, Europe, Afrike i Bliskog Istoka. Traderi s područja Sjedinjenih Američkih Država ne mogu koristit HighLow brokera, ali mogu isprobati neke druge brokere koji podržavaju trgovanje s istog područja.

  HighLow broker je vrlo jednostavan za korištenje i nema nepotrebnih i neželjenih informacija s kojima se traderi često suočavaju. Platforma je prvenstveno fokusirana za trgovanje binarnim opcijama. Odlično sučelje pomoglo nam je shvatiti kako izgleda trgovanje s HighLow brokerom tijekom same recenzije. Ako želite saznati više o vrstama opcijama i uvjetima usluge ovog brokera, pročitajte ostatak recenzije. HighLow je dobitnik nagrade za podršku „FBO Best Support Award“ u 2015. godini.

 2. HighLow Posebne funkcije

  Vlasnik HighLow brokera je RCTM kompanija smještena u Australiji, a koja ima licencu lokalnog regulatora – Australian Financial Services (ASIC) s brojem 364264. Znamo da će se pojedini čitatelji, pogotovo oni koji čitaju ovu recenziju prvi puta, zasigurno upitati zašto se regulacija smatra bitnom značajkom ovog brokera? Odgovor jer vrlo jednostavan – regulirani brokeri nude traderima određenu razinu sigurnosti za razliku od onih nereguliranih.

  Samim time, korisnici su zaštićeni, s obzirom da broker ima odgovarajuću licencu i dužan je poštovani regulatorni okvir i procedure.

  Dakle, ovo je velika prilika za korisnike koji vole trgovati AUD, i dok pišemo ovu recenziju već nailazimo na dodatne povlastice i promocije koje su aktivne u ovom trenutku. HighLow nudi različite promocije koje su sasvim uobičajene za ovu kompaniju tako da budući traderi mogu očekivati mnoge benefite. Trenutna promocija omogućuje vam povrat novca u iznosu od $50 na prvu trgovinu binarnim opcijama.

  Također, HighLow broker se ističe zanimljivim izborom vrsta binarnih opcija. Iako uglavnom raspravljamo o ovim temama unutar sekcije Software i Trgovanje opcijama, morali smo spomenuti različitost i napredne binarne opcije koje se mogu trgovati s HighLow brokerom. Još jedna zanimljiva značajka koju ćete pronaći u ovoj HighLow recenziji je činjenica da istek vremenskog intervala omoguće čvršću kontrolu nad ishodom za samog tradera.

  Ove nevjerojatne značajke mogu se testirati bez komplikacija, pa čak i bez depozita jer HighLow nudi i demo račun koji je zapravo demo način rada za cijelu web stranicu. Nismo mogli vjerovati kada se za HighLow recenziju nismo trebali ni registrirati kako bi isprobali demo račun u prvoj fazi. Demo se može koristiti neograničeno, a svaki korisnik dobiva virtualnih $10,000 s kojima može trgovati.

  HighLow Registracija Korak 1: Punjenje Online Obrasca

  U prvom koraku HighLow registracije, traderi moraju ispuniti online obrazac koji ih pita za nekoliko različitih informacija. Od samog početka, korisnici moraju navesti ime i prezime, e-mail adresu (dva puta), željenu lozinku (dva puta), država i željenu valutu s kojom će trgovati.

  HighLow Registracija Korak 2: Dovršetak Profila

  Zatim, traderi moraju završiti svoj profil dodavanjem nekoliko drugih informacija kao što su datum rođenja i adresa. Isto tako, moraju ponoviti ime države još jednom, a zatim navesti pokrajinu i prihvatiti uvjete i odredbe.

   HighLow Registracija Korak 3: Slanje dokumenata

  Na kraju, traderi također moraju dati dva različita skenirana osobna dokumenta. Jedan je identifikacijski dokument s fotografijom poput putovnice, vozačke dozvole ili osobne iskaznice, a drugi je dokument s trenutnom adresom stanovanja poput nedavnog bankovnog izvoda ili komunalnog računa.

  Cijeli proces može biti nešto zahtjevniji za tradere koji su navikli na brz i jednostavan registracije i punu korisničku podršku koja je u ovom slučaju izostala. Međutim, to je broker koji je visoko reguliran i svi ovi koraci potrebni su za Vašu sigurnost i sigurnost trgovanja.

 3. Vaš kapital može bit u opasnosti

  HighLow Software za trgovanje

  Platforma koju koristi HighLow je veoma jednostavna za korištenje i intuitivna. Proces trgovanja nije statičan, a postavljanje tradeova je vrlo jednostavno . Tipovi binarnih opcija nalaze se na vrhu raspoređeni u kartice. Drugi red sadrži vremenske intervale. Ove dvije funkcije rade kao filter sustava koji zatim prikazuje binarne opcije koje su dostupne za trgovinu i zadovoljavaju uvjete koje je postavio korisnik. Prikazane binarne opcije omogućuju jednostavno pregledavanje s najvažnijim informacijama. Dok smo trgovali s HighLow za potrebe ove recenzije ovakav prikaz se pokazao kao veoma koristan.

  Na prvoj kartici se nalaze popularne binarne opcije: tradicionalni tip, digitalne opcije i high/low. S HighLow brokerom trgovanje ovim instrumentima omogućuje korisnicima do 90% povrata na uloženo, što je zapravo jako fleksibilno. Najniži ulog iznosi 10 australskih dolara (oko 8.7$ na dan kad je recenzija napisana). To je među najvišim mogućim povratima na uloženo ove vrste u industriji.

  Također je moguće brzo trgovanje binarnim opcijama za sve one tradere koji vole takav način trgovine. Sve što morate učiniti je odabrati „Opcije na zahtjev“ karticu i izabrati istek vremena od 60 sekunda, 90 sekunda ili 5 minuta. HighLow recenzija ove opcije nam je pokazala kako ona može biti vrlo svestrana i fleksibilna. Ovo odgovara onim traderima koji žele iskoristiti prednost kratkoročnih uzoraka i dinamično trgovanje.

  Druga vrsta binarnih mogućnosti koje nudi HighLow je Forex Spread trgovanje. Spread trgovanje je za investitore koji vole više uzbudljivo okruženje s većim rizikom ali i većim povratima koji sežu do 100% i više.

  Jedna od prednosti reguliranih brokera je da su podaci korisnika zaštićeni od hakera. HighLow koristi Leverate platformu kao pružatelja svoje usluge. Također je zanimljiva činjenica da je moguće koristiti „Izbor tradeova“ koji nam omogućuje procjenu raspoloženja tržišta u određenom trenutku. Ova značajka nalazi se na lijevoj strani prozora trgovanja i pruža kombinirano ažuriranje tržišta.

  Najpopularnije opcije pojavit će se nakon 4 trgovine i ažurirati svako 1 minutu za 15 – minutne opcije, 5 minuta za opcije u trajanje od 1 sata te 15 minuta za cjelodnevne opcije. Na ovaj način traderi mogu biti sigurni da ovo zaista dolazi od izbora koje su njihove kolege napravili.

  HighLow također nudi smartphone aplikaciju za trgovanje uvijek i svuda. Na taj način, trgovanje je uvijek nadohvat ruke. Mobilna aplikacija podržava iOS i Android operativne sustave.

 4. HighLow Podrška

  Recenzija HighLow potvrdila nam je da postoji odgovarajuća briga o traderima. Također, broker je reguliran pa sve poteškoće i probleme možete prijaviti odgovarajućim službama. U bogatom FAQ odjeljku koji ide u najmanje detalje i ponekad izgleda repetativan, možete pronaći odgovore na sva pitanja.

  Ako postoji neki razlog za tradera da želi kontaktirati korisničku podršku, to može učiniti putem e-maila gdje će odmah dobiti prioritet ako postavljenjo pitanje koje nije moguće pronaći u FAQ odjeljku.

  Smatramo da je to iznimno pošteno s ozbirom da nema razloga da traderi samostalno ne istraže FAQ odjeljak, a u isto vrijeme ne zatrpaju e-poštu navedenog brokera.  Traderi se isto tako mogu obratiti brokeru telefonski u bilo kojem trenutku.

  Stranica brokera podržava engleski i japanski jezik, ali prihvaćaju korisnike iz cijelog svijeta osim USA.

  Ne postoji značajka Live Chat – pomalo razočaravajuće s obzirom na izvrsnu podršku.

 5. HighLow Informacije o transakcijama i kompaniji

  Za depozit opciju, HighLow broker je usredotočen na Neteller. Minimalni iznos pologa za Neteller i kreditne kartice je $50 i jedan je od najnižih u industriji. Cijeli proces depozita je vrlo jednostavan jer sve ide elektroničkim putem. Traderi koji koriste bankovni transfer također mogu koristiti ovu metodu, a u tom slučaju minimalni polog iznosi samo $10.

  Isplata sredstava koja su izvršena preko Netellera su trenutačna tako da korisnici neće morati puno čekati na isplatu sredstava. Također, tu je i 2% naknade za transakciju. Minimalni iznos za isplatu je također $50. Bankovni transferi su među najbržima u industriji, a obrada traje od 1-3 dana.

  Nismo koristili ovu metodu pa ne možemo sa sigurnošću potvrditi je li tako i za međunarodne korisnike. Nažalost, kreditne kartice se ne mogu koristiti pri povlačenju sredstava.

 6. Trgovanje opcijama nosi visoki rizik

Lista top 10 Brokera

 • Broker
 • Minimalan polog
 • Maksimalni povrat
 • Recenzije
 • small logo picture
 • €100
 • 91%
 • FXMasterBot
 • etoro 200
 • €200
 • -
 • eToro
 • avatrade logo 200
 • $100
 • Avatrade
 • €250
 • n/a
 • Bitcoin News Trader
 • iqoptions_logo
 • €10*
 • -
 • IQoption
 • instaforex logo 200
 • $1
 • 85%
 • InstaForex
Vaš kapital je pod rizikom
FBO Awards