Ekskluzivna ponuda: otvori besplatan račun

Besplatan demo račun s $10,000 može biti tvoj…

Vaš kapital je izložen riziku.
Binarne opcije su zabranjene u EEZ.

Koliki je minimalni depozit s Binary.com brokerom? 2020

FairBinaryOptions Broker Certificate
 • Minimalni Polog $5
 • Povrat 100%
 • Minimalno ulaganje $5
 • Mobilno trgovanje No
 • Software MT4/Webtrader
 • LiveChat Yes
Vaš kapital je pod rizikom
 1. Pregled stranice

 1. Binary.com je jedan od najdugovječnijih binarnih brokera na tržištu, što ga čini iznimno popularnim među korisnicima diljem svijeta. Njegov pristup klijentima je uvijek bio prijateljski, te se uvijek trudio omogućiti traderima svih vrsta da isprobaju trgovanje binarnim opcijama. Minimalni polog ili deposit s ovim brokerom je samo $5, što je jedan od najnižih iznosa u cijeloj industriji.

  Minimalni deposit u iznosu od samo $5 (ili $10, ovisno o metodi depozita), čini ovog brokera izrazito privlačni početnicima i traderima bez iskustva koji nisu spremni investirati veće iznose.

  Minimalni iznos za trgovanje je $5, što znači da uz minimalni polog svaki trader može obaviti jedno trgovanje binarnim opcijama. To je savršena prilika da traderi uz minimalan ulog iskuse trgovanje s Binary.com brokerom.

  binary.com b1 currencies

  Ako nakon prvog tradea požele povisiti svoj polog, traderi to mogu jednostavno učiniti. Dakako, mogu još jednom uložiti minimalni depozit od $5, ili ga povećati na iznos koji im odgovara.

  Traderi koji se odluče na online metode depozitiranja poput OKCasha, CashUa, CasaPaya, Perfect Moneya, Skrilla, Ukasha mogu očekivati minimalni depozit od $5, dok korisnici kredintih kartica trebaju računati na minimalni depozit od $10.

  Binary.com je reguliran broker s MGA licencom koji preko cijelog desetljeća klijentima nudi usluge trgovanja raznim financijskim instrumentima, uključujući i binarne opcije.

  Vaš kapital je pod rizikom
FBO Awards